Landal Greenparcs past interne organisatie aan


Leisure - Landal GreenParks gaat veranderingen doorvoeren in de interne organisatie. Het vakantieparkenbedrijf wil daarmee de winstgevendheid vergroten zich meer richten zich op groei. Het bedrijf zou ook meer willen investeren in het vernieuwen van de horeca. Dat laat het leisurebedrijf weten in een persverklaring. Landal Greenparcs gaat een regiostructuur invoeren, waarmee het slagvaardiger denkt te zijn. Er komen vier regio’s: Nederland Noord, Nederland Zuid en België, DACH (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije) en Denemarken. Elke regio heeft een multidisciplinair team van medewerkers, met eigen verantwoordelijkheden om samen parken verder te ontwikkelen en het maximale te halen uit het potentieel van parken. Verder investeren we in digitale ontwikkelingen om onze efficiency en resultaten te optimaliseren. De reorganisatie betreft alleen kantoren, niet de parken. Bij de organisatieverandering gaan ook arbeidsplaatsen verloren; een deel van onze kantoormedewerkers wordt ‘boventallig’. Landal GreenParks verwacht bij de start van 2020 de nieuwe organisatiestructuur operationeel te hebben. Bron: Landal Greenparcs/@FoodClicks Leisure - Landal GreenParks gaat veranderingen doorvoeren in de interne organisatie. Het vakantieparkenbedrijf wil daarmee de winstgevendheid vergroten zich meer richten zich op groei. Het bedrijf zou ook meer willen investeren in het vernieuwen van de horeca. Dat laat het leisurebedrijf weten in een persverklaring. Landal Greenparcs gaat een regiostructuur invoeren, waarmee het slagvaardiger denkt te zijn. Er komen vier regio’s: Nederland Noord, Nederland Zuid en België, DACH (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije) en Denemarken. Elke regio heeft een multidisciplinair team van medewerkers, met eigen verantwoordelijkheden om samen parken verder te ontwikkelen en het maximale te halen uit het potentieel van parken. Verder investeren we in digitale ontwikkelingen om onze efficiency en resultaten te optimaliseren. De reorganisatie betreft alleen kantoren, niet de parken. Bij de organisatieverandering gaan ook arbeidsplaatsen verloren; een deel van onze kantoormedewerkers wordt ‘boventallig’. Landal GreenParks verwacht bij de start van 2020 de nieuwe organisatiestructuur operationeel te hebben. Bron: Landal Greenparcs/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



‘Ondanks herstel wacht horeca onzekere winter’

Analyse - Het herstel van de leisure- en horecamarkt sinds corona is groot. Vergeleken met dezelfde periode in 2019 wordt zelfs beter gepresteerd, volgens een analyse van de Rabobank. Maar ondanks dit goede herstel moet de sector zich klaar maken voor een onzekere winter. Veel ondernemers zullen te maken krijgen met koopkrachtproblemen bij de consument, stijgende inkoopprijzen en hogere kosten.

Lees bericht

Foodservicesector laat stevige groei zien

Analyse – De groei in foodservice zit er stevig in. Over periode 6 en 7, week 21 t/m 28, (23 mei t/m 17 juli 2022) laat de foodservicemonitor een stijging zien van respectievelijk 31% en 16,6%. Het betreft de groei in de toelevering van eten en drinken in Foodservice ten opzichte van vorig jaar. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar staat het groeicijfer van periode 7 op een...

Lees bericht

ABN AMRO: ‘Druk op leisure en food gaat toenemen’

Analyse - Hoewel de economie er nog relatief goed voor staat, verwacht ABN AMRO in een analyse dat de druk op de industrie, leisure, retail, food en bouw in de tweede helft van 2022 gaat toenemen. Rentestijgingen en oplopende prijzen voor grondstoffen liggen aan die druk ten grondslag, net als de dure energieprijs.

Lees bericht


Foodservice groeit met 44,4% in periode 5

Cijfers – De periodemonitor van Foodservice XS laat over periode 5, week 17 t/m 20, (25 april t/m 22 mei 2022) met een groei van 44,4% een zeer goede ontwikkeling zien van de foodservicemarkt. Tegelijkertijd wordt gewaarschuwd voor een al te positief beeld van de omzetgroei op termijn, want oplopende inflatie en toenemende kosten bij de consument kunnen gaan zorgen voor krimp.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid