Langer verblijven bij Texaco Bunnik door ‘ruimtelijk effect’


Tankshops - Texaco opende begin deze week de nieuwste Go Fresh-locatie. De vestiging aan de A12 bij Bunnik behoort samen met de locatie Arnhem de Slenk tot de grootste vestigingen binnen de Texaco-familie in Nederland. Texaco hoopt in de nieuwe tankshops de automobilist langer binnen haar muren te kunnen houden. Hoewel het aanbod in Bunnik hetzelfde is als in Arnhem, oogt deze door het gebruik van glas rondom veel ruimtelijker. Joris Janvier, commercial manager Benelux EFR, is een beetje verbaasd als gevraagd wordt naar de veranderingen in Bunnik ten opzichte van de andere locaties. “Blijkbaar geeft de locatie een andere beleving dan de huidige Go Fresh locaties. Mogelijk door meer glas rondom realiseren we hier een veel ruimtelijker effect.” Geen concessies De vestiging is nieuw en qua oppervlakte ruim. De extra ruimte is vooral gebruikt voor de loop- en verblijfsruimte. Aan het assortiment zijn geen concessies gedaan. Horeca en bakery zijn gelijk aan die van Arnhem de Slenk, net als de verkoop van tabak. Wat wel anders is in Arnhem, is de lange tafel bij de koffiecorner. Met de nieuwe, ruimtelijker ogende Go Fresh tankshops, hoopt Texaco de gemiddelde verblijfsduur van de automobilist in haar tankstations verder te kunnen verlengen. Bron: @FoodClicks Tankshops - Texaco opende begin deze week de nieuwste Go Fresh-locatie. De vestiging aan de A12 bij Bunnik behoort samen met de locatie Arnhem de Slenk tot de grootste vestigingen binnen de Texaco-familie in Nederland. Texaco hoopt in de nieuwe tankshops de automobilist langer binnen haar muren te kunnen houden. Hoewel het aanbod in Bunnik hetzelfde is als in Arnhem, oogt deze door het gebruik van glas rondom veel ruimtelijker. Joris Janvier, commercial manager Benelux EFR, is een beetje verbaasd als gevraagd wordt naar de veranderingen in Bunnik ten opzichte van de andere locaties. “Blijkbaar geeft de locatie een andere beleving dan de huidige Go Fresh locaties. Mogelijk door meer glas rondom realiseren we hier een veel ruimtelijker effect.” Geen concessies De vestiging is nieuw en qua oppervlakte ruim. De extra ruimte is vooral gebruikt voor de loop- en verblijfsruimte. Aan het assortiment zijn geen concessies gedaan. Horeca en bakery zijn gelijk aan die van Arnhem de Slenk, net als de verkoop van tabak. Wat wel anders is in Arnhem, is de lange tafel bij de koffiecorner. Met de nieuwe, ruimtelijker ogende Go Fresh tankshops, hoopt Texaco de gemiddelde verblijfsduur van de automobilist in haar tankstations verder te kunnen verlengen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nieuw: Tony’s Street Food bij Esso Den Bout

Petrol - Esso Den Bout aan de A15 bij Hardinxveld-Giessendam is vernieuwd. Belangrijk speerpunt van het station nu is de Tony’s Street Food. Via dit all-American diningconcept serveert de Esso nu 24/7 vers bereide specialiteiten, zoals broodjes, tosti’s, burgers, warme & zoete snacks, sappen en de beste koffie. In de shop is gekozen voor een extra uitgebreid to go-assortiment.

Lees bericht


EG Group opent supermarkt in Blackburn

Buitenland – De EG Group, in Nederland bekend van Texaco, ESSO en Spar Express, heeft in de Blackburn, de plaats waar het hoofdkantoor zit, een supermarkt geopend met zo’n 15.000 artikelen. De supermarkt, Euro Grocers, is 1 april opengegaan en moet een breed en divers publiek aanspreken. Producten uit verschillende werelddelen zijn er terug te vinden.

Lees bericht

Richard Krajicek eerste klant bij LEON bij Texaco Honswijck

Petrol – De allereerste LEON-locatie langs de snelweg is donderdagochtend geopend langs de A1 bij Muiden. In het Texaco-tankstation Honswijck van de EG Group zit naast het natuurlijke Britse fastfoodconcept LEON dat werd geopend, ook een Go Fresh Bakery en Spar Express. De eerste klant van LEON was – toevallig – voormalig toptennisser en Wimbledon-winnaar Richard Krajicek.

Lees bericht

EG Group opent ‘Texaco foodcourt’ Honselersdijk

Petrol – De opening stond gepland half december, maar dinsdag was het zover; op bedrijventerrein Elsenbosch bij Honselersdijk heeft de EG Group haar nieuwste Texaco-tankstation geopend. Niet als standalone, maar in combinatie met verschillende foodformules. Formules die door de EG Group worden gerund.

Lees bericht



Eerste LEON langs de snelweg opent bij TEXACO Honswijck

Petrol – TEXACO Honswijck langs de A1 bij Muiden krijgt de eerste LEON-winkel van Nederland langs de snelweg. De stationslocatie is recent bij de veiling in handen gekomen van EG Retail (Netherlands) BV, onderdeel van EG Group, die sinds dit jaar eigenaar is van de Engelse gezonde fastfoodformule.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid