Lantmännen komt met supporterssnack EK hotdog


Bake-off - Lantmännen Unibake heeft speciaal voor de EK Voetbal een EK hotdog geïntroduceerd met in het broodje een ‘hole’. De EK hotdog kun je met één hand vasthouden en zorgt ervoor dat er geen saus of garnituur op de kleren druipt. Het hotdogbroodje heeft een 'hole' waarin je snel en handig een worst, saus en andere garnituur kwijt kan. Volgens de fabrikant is de supporterssnack ‘een innovatief product voor de zaakvoerder die elke drukte gepast wil counteren en graag snel scoort bij de gehaaste consument on the go’. De EK hotdog is ideaal voor op festivals, in snelle stadszaken, of in het betere hotdogkraam op voetbalevenementen. De introductie wordt ondersteund met een ludieke commercial. Bron: @FoodClicks Bake-off - Lantmännen Unibake heeft speciaal voor de EK Voetbal een EK hotdog geïntroduceerd met in het broodje een ‘hole’. De EK hotdog kun je met één hand vasthouden en zorgt ervoor dat er geen saus of garnituur op de kleren druipt. Het hotdogbroodje heeft een 'hole' waarin je snel en handig een worst, saus en andere garnituur kwijt kan. Volgens de fabrikant is de supporterssnack ‘een innovatief product voor de zaakvoerder die elke drukte gepast wil counteren en graag snel scoort bij de gehaaste consument on the go’. De EK hotdog is ideaal voor op festivals, in snelle stadszaken, of in het betere hotdogkraam op voetbalevenementen. De introductie wordt ondersteund met een ludieke commercial. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

IKEA komt met ‘voordelig geprijsde’ plantdog

Formulenieuws – IKEA introduceert de plantdog, een plantaardige variant van de al veertig jaar bestaande populaire hotdog. Net als alle andere plantaardige opties in het IKEA Food aanbod, is deze nieuwe hotdog lager in prijs dan de kipvariant. Op die manier wil het Zweedse woonwarenhuis mensen stimuleren om te kiezen voor een plantaardig alternatief.

Lees bericht


Karma Kebab opent eerste vaste horecalocatie in Utrecht

Horeca – Bekendheid heeft Karma Kebab met de veelkleurige plantaardige gerechten gekregen door de deelname aan verschillende festivals. Nu krijgt het plant-based concept een eigen vaste horecalocatie. In Utrecht, in een fietsdepot aan de Kanaalweg. De vestiging in Utrecht is de eerste van de 10 vestigingen die het bedrijf de komende 2 jaar wil gaan openen.

Lees bericht


Kabinet: ‘Alles kan weer open in 3 stappen’

Coronamaatregelen - Ondanks de hoge besmettingscijfers, blijft het aantal ziekenhuisopnames stabiel. Toch gaat het kabinet versoepelen en wel in een drietal stappen. Waarom? We zijn beter tegen het virus bestand, door vaccinaties en boosterprikken en de opgebouwde immuniteit. Maar tijdens de persconferentie dinsdagavond waarschuwde minister Ernst Kuipers wel, want het zijn grote stappen, die snel achter elkaar.

Lees bericht



Meatless Farm gaat Nathan’s Famous voorzien van ‘plantbased’ hotdogs

Plantaardig - Meatless Farm, producent van vleesvervangers, gaat samenwerken met het Amerikaanse hotdogrestaurant Nathan's Famous en lanceert zijn allereerste plantaardige hotdog.  In deze plantaardige hotdog combineert Nathan's zijn meer dan 100 jaar oude geheime kruidenrecept met de plantaardige ingrediënten, waaronder erwteneiwit van topkwaliteit van Meatless Farm.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid