Lebo verrast met introductie Volle Roomkaas en Frisse Roomkaas

Lebo recept geroosterde sandwich met runderrookvlees en roomkaas

Introductie - Lebo kaas, onderdeel van de Lekkerkerker Groep, lanceerde op de horecavakbeurs Horecava twee nieuwe soorten roomkaas: Lebo Volle Roomkaas en Lebo Frisse Roomkaas met 30% minder vet. Twee heerlijke roomkazen van 100% verse weidemelk.

Lebo Volle Roomkaas heeft een volromige smaak, is goed smeerbaar en ook bijzonder geschikt voor warme toepassingen. De stevigheid van de roomkaas is zodanig dat deze snel smeerbaar is op een broodje, maar ook perfect voor het verwarmen in de oven of het verwerken in een soep. Lebo Volle Roomkaas schift niet en is bakvast. Lebo Frisse Roomkaas bevat slechts 17,5% vet door toevoeging van yoghurt. De roomkaas valt op door z’n frisse smaak, uitstekende smeerbaarheid en heeft ook nog eens 30% minder vet dan reguliere roomkaas. Lebo Frisse Roomkaas is bijzonder geschikt als gezonde vervanger op een broodje, bagel of wrap. Daarbij is Lebo Frisse Roomkaas uitstekend te gebruiken als gezonde basis voor vele recepten, zoals een dip, crème of spread.

Brede toepassingen

Lebo laat graag de brede toepassingsmogelijkheden van haar producten zien. Voor culinair adviseur Bart Brummans reden genoeg om tijdens de Horecava met de nieuwe Volle en Frisse Roomkaas van Lebo vele uiteenlopende en inspirerende hapjes te maken. Beursbezoekers konden in de stand onder meer genieten van hartige wafeltjes met roomkaas spread en een vega groentenwrap met roomkaascrème. De recepten zijn te zien op de website van Lebo kaas.

Instagrammable

Lebo wil de ondernemers ook uitdagen. Daarom is tijdens de introductie een wedstrijd uitgeschreven om het eigen lunchgerecht ‘instagrammable' te maken. Maak uw favoriete lunchgerecht met Lebo roomkaas, deel de creatie vervolgens op Instagram met #Lebo en #roomkaas en inspireer anderen! Ondernemers en medewerkers die meedoen, kunnen 4 uur expertisetijd winnen van de culinair adviseur van Lebo in de eigen onderneming. Meer informatie over deze actie op de website.

Lebo Kaas is een familiebedrijf in het Groene Hart. Lebo staat voor ambacht en kwaliteit. Daarom maken ze als enige in Nederland de roomkaas zelf direct vanuit verse weidemelk en room en gebruiken ze geen gelatine.

Meer informatie? Neem dan contact op:

bertwin@dezuivelmakers.nl, tel. 06 20 59 44 66 of via de website: www.lebokaas.nl

Auteur: Steffen van Beek