Leonidas opent flagshipstore in Leidschendam

De nieuwe Leonidas-flagshipstore in Leidschendam

Formulenieuws - Leonidas opende onlangs  een nieuwe flagshipstore in de Mall of The Netherlands in Leidschendam. De 80 vierkante meter grote winkel is de grootste Leonidas speciaalzaak van Nederland en volledig volgens het nieuwe Leonidas-concept ingericht.

De Belgische chocolatier heeft met meer dan 200 verkooppunten in Nederland een aanzienlijke dekking op de Nederlandse markt. “In de flagshipstore kunnen we goed uitleggen en laten zien wie we zijn, waar we voor staan en wat we te bieden hebben”, aldus Manouschka Bouman, District Sales Manager Nederland. In de winkel wordt aan het assortiment beleving toegevoegd door op de winkelvloer chocoladeproducten te maken, zoals strawberry dipping en chocolademelk en de plaatsing van een chocoladefontein.

‘Gifting’

Leonidas bestaat ruim honderd jaar en is inmiddels vijftig jaar actief in Nederland. Bouman: “Het winkelconcept en assortiment blijven zich continu ontwikkelen, anno 2018 komt de focus meer te liggen op ‘gifting’. Met luxe geschenkverpakkingen, impulsaankopen van producten en kleinere chocoladecreaties die consumenten voor zichzelf kopen, hoopt Leonidas het geluksmomentje te benadrukken. Die ‘gifting-ontwikkeling’ zien klanten sterk terugkomen in onze nieuwe winkel.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek