Lepeltje Lepeltje opent foodtruckseizoen op Bevrijdingsdag in Apeldoorn


Foodtrucks - Het cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje breidt dit seizoen uit naar acht steden in Nederland. Het foodtruckseizoen trapt op Bevrijdingsdag af in Apeldoorn. Naast de nieuwe steden Leiden en Breda wordt Lepeltje Lepeltje dit jaar ook georganiseerd in Apeldoorn, Dordrecht, Amersfoort, Utrecht, Zwolle en Eindhoven. Tijdens het foodtruckfestival worden uiteenlopende gerechten geserveerd terwijl er bands spelen en dj’s draaien. Mobiele keukens serveren vers en ambachtelijk eten en richten zich volgens de organisatie op de omnivoor, carnivoor, herbivoor, snackliefhebber en fijnproever. Ook worden er speciaalbieren en wijnen geserveerd en is er een ‘mooie-spullen-markt’. De eerste editie van het culturele foodtruckfestival wordt van 5 t/m 7 mei gehouden in het Beekpark in Apeldoorn. Daarna gaat het naar Dordrecht (25 t/m 28 mei), Amersfoort (2 t/m 5 juni), Leiden (9 t/m 11 juni), Utrecht (23 t/m 25 juni), Zwolle (29 juni t/m 2 juli), Breda (25 t/m 27 augustus) en Eindhoven (22 t/m 24 september) Bron: @FoodClicks Foodtrucks - Het cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje breidt dit seizoen uit naar acht steden in Nederland. Het foodtruckseizoen trapt op Bevrijdingsdag af in Apeldoorn. Naast de nieuwe steden Leiden en Breda wordt Lepeltje Lepeltje dit jaar ook georganiseerd in Apeldoorn, Dordrecht, Amersfoort, Utrecht, Zwolle en Eindhoven. Tijdens het foodtruckfestival worden uiteenlopende gerechten geserveerd terwijl er bands spelen en dj’s draaien. Mobiele keukens serveren vers en ambachtelijk eten en richten zich volgens de organisatie op de omnivoor, carnivoor, herbivoor, snackliefhebber en fijnproever. Ook worden er speciaalbieren en wijnen geserveerd en is er een ‘mooie-spullen-markt’. De eerste editie van het culturele foodtruckfestival wordt van 5 t/m 7 mei gehouden in het Beekpark in Apeldoorn. Daarna gaat het naar Dordrecht (25 t/m 28 mei), Amersfoort (2 t/m 5 juni), Leiden (9 t/m 11 juni), Utrecht (23 t/m 25 juni), Zwolle (29 juni t/m 2 juli), Breda (25 t/m 27 augustus) en Eindhoven (22 t/m 24 september) Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Rotterdam krijgt met SMASH een nieuwe hamburgerervaring

Horecaconcept – Rotterdam moet binnenkort een nieuw horecaconcept krijgen waar alles draait om de hamburger. Initiatiefnemer Diego Buik belooft een bescheiden menukaart maar ‘met de vertrouwde kwaliteit van Chef Diego en Diego’s Burgers, vertaald naar een 'diner-concept' met burgers, friet en dranken’.

Lees bericht


FrietHoes wil de Van Dobben van de frietbakkers zijn

Interview - FrietHoes wil niet alleen de lekkerste friet brengen voor de horeca, fastservice, evenementen en voor thuis, maar hecht ook veel waarde aan sociale aspecten. Daarom introduceerde FrietHoes eerder al het Frietje Sociaal, waarbij de koper van een frietje óók een frietje cadeau kan doen aan iemand die het net even meer nodig heeft. Sinds een jaar staat Marcel...

Lees bericht


Ede krijgt culinaire speelplaats het SmaakPark

Leisure - Fermentatie-auteur Christian Weij heeft er met zijn vrouw en voedingscoach Petra Busser bijna tien jaar aan gewerkt: het SmaakPark in Ede. Smaakpark een permanent foodfestival waar je alles kunt leren over duurzame en gezonde voeding.

Lees bericht



Boerschappen opent drive thru in Breda

Drive Thru – Boerschappen, Home Made Chefs en Tasty Lemon hebben een drive thru georganiseerd met verschillende foodtrucks op het parkeerterrein van STRND in Breda. Bezoekers kunnen vanuit de auto hun producten en gerechten bij de verschillende partijen bestellen en vervolgens meenemen, of in de auto opeten.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid