Loetje krijgt tweede restaurant in Maasstad

Loetje krijgt tweede locatie in Rotterdam

Formulenieuws - Vandaag opent biefstukrestaurant Loetje een tweede filiaal in Rotterdam. De vestiging komt te zitten aan de Binnenrotte. Reden om een tweede filiaal te openen in de Maasstad is de enorme vraag. De andere locatie, Loetje Kop van Zuid, wordt gemiddeld 1500 keer per week gebeld met de vraag of er nog plek is. 

De eerste vestiging van Loetje opende twee jaar geleden. Van de eerste dag liep het storm. Omdat de drukte bleef aanhouden werd uitgezien naar een nieuwe locatiemogelijkheid. Die werd gevonden aan de Binnenrotte 192 in het voormalige KPN gebouw uit 1947. Een deel van dit pand is nu ingericht als restaurant. Voor het gebouw ligt een terras met zicht op de Markthal en op de Rotterdamse centrummarkt.

Jesper van Kempen en Steffany Schoemaker, nu filiaalmanager en assistent filiaalmanager bij Loetje Kop van Zuid, gaan het filiaal aansturen. Het nieuwe team is ingewerkt bij het filiaal op de Kop van Zuid. “Nieuw in het nieuwe filiaal is dat de gast niet hoeft te reserveren.” aldus Van Kempen, “We zitten hier op zo’n drukke locatie, midden in de stad, we verwachten dat de gast hier makkelijker binnenwandelt zonder eerst een reservering te willen maken.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek