Loetje opent eerste restaurant in Den Haag


Formulenieuws –Biefstukkenrestaurant Loetje heeft de eerste vestiging in Den Haag geopend. En waar beter kon de locatie gekozen worden dan het in de voor Hagenezen zo bekende Haagsche Bluf. Loetje vestigt zich op deze locatie als eerste. Er komen later meerdere horecagelegenheden. Ook volgt in het najaar nog een boutique hotel. De kleuren die gebruikt zijn in het interieur van de nieuwe locatie zijn geïnspireerd op de bordeauxrode luiken op de gevel. Daarnaast is er warm hout gebruikt en is er een opvallende tegelwand geplaats die weg heeft van een kunstwerk. Sandra van Halderen, CEO van Loetje “We zijn lange tijd op zoek geweest naar een geschikt pand om een Loetje in deze stad te openen. We zijn dan ook heel blij dat we dit karakteristieke pand in het hart van Den Haag hebben gevonden”. De Haagsche Bluf is een unieke locatie. In 2000 besloot de pandeigenaar iets bijzonders van de oude passage te maken. Er staan nu panden waarvan de gevel een kopie is van een bekende gevel elders. Zo is er een kopie van het Pagehuis, dat sinds 1618 aan het Lange Voorhout staat en een kopie van een gevel uit de Denneweg uit 1898. Bron: Loetje/@FoodClicks Formulenieuws –Biefstukkenrestaurant Loetje heeft de eerste vestiging in Den Haag geopend. En waar beter kon de locatie gekozen worden dan het in de voor Hagenezen zo bekende Haagsche Bluf. Loetje vestigt zich op deze locatie als eerste. Er komen later meerdere horecagelegenheden. Ook volgt in het najaar nog een boutique hotel. De kleuren die gebruikt zijn in het interieur van de nieuwe locatie zijn geïnspireerd op de bordeauxrode luiken op de gevel. Daarnaast is er warm hout gebruikt en is er een opvallende tegelwand geplaats die weg heeft van een kunstwerk. Sandra van Halderen, CEO van Loetje “We zijn lange tijd op zoek geweest naar een geschikt pand om een Loetje in deze stad te openen. We zijn dan ook heel blij dat we dit karakteristieke pand in het hart van Den Haag hebben gevonden”. De Haagsche Bluf is een unieke locatie. In 2000 besloot de pandeigenaar iets bijzonders van de oude passage te maken. Er staan nu panden waarvan de gevel een kopie is van een bekende gevel elders. Zo is er een kopie van het Pagehuis, dat sinds 1618 aan het Lange Voorhout staat en een kopie van een gevel uit de Denneweg uit 1898. Bron: Loetje/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Beren populairste restaurantketen Nederland

Onderzoek – De Beren is de best bezochte restaurantketen in Nederland (14%). Bovendien is De Beren de laatst bezochte keten voor 10% van de Nederlanders. Personen in de leeftijd van 18 tot en met 34 jaar bezoeken het vaakst een restaurantketen (65%).

Lees bericht


Redefine Meat voortaan ook bij AH online en Crisp

Plantaardig - Redefine Meat is voortaan toch voor thuis te bestellen via Albert Heijn online en Crisp. Aanvankelijk richtte het merk voor plantaardige vleesproducten zich volledig op foodservicebedrijven. Het gaat om zes plantaardige vleesproducten, waaronder Redefine Rundergehakt, Premium Burger, Lamskebab, Bratwurst, Pulled Pork en Pulled Beef.

Lees bericht

Gemiddelde NPS Nederlandse restaurantketens is +72

Onderzoek - De grootste restaurantketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +72. Proeflokaal Bregje krijgt de hoogste score (+91). Het is opvallend dat drie van de vijf meest bezochte ketens een NPS krijgen die lager is dan gemiddeld. De 18- tot 34-jarigen geven gemiddeld een lagere score dan oudere bezoekers.

Lees bericht

Problemen RCE passen in dagelijkse routine

Formulenieuws - ‘Business as usual’. Dat is de boodschap die RCE verkondigt aan @FoodClicks naar aanleiding van berichtgeving over omzetdalingen bij Happy Italy en vermeende discussies met de aandeelhouders. “De stappen die de restaurantketen de afgelopen tijd heeft gezet, passen in de dagelijkse routine om de formules te verbeteren.”

Lees bericht


Loetje opent in Vught in het voormalige ‘In ’t Groene Woud’

Formulenieuws – Loetje heeft de deuren geopend van een nieuw restaurant in Vught. De locatie aan de Helvoirtseweg net buiten Den Bosch is de afgelopen maanden vernieuwd en verbouwd naar het Loetje concept. Restaurant Company Europe (RCE) voegt daarmee opnieuw een locatie toe aan de keten van biefstukrestaurants.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid