Müller ook actief met E-fulfilment voor webbedrijven

Willem & Drees

Logistiek - Müller Fresh Food Logistics heeft niet alleen recent de distributie uitgebreid tot heel Nederland, maar is sinds kort ook actief in E-fulfilment voor levensmiddelen gerelateerde webbedrijven. Het bedrijf verzorgt de complete logistiek voor bedrijven als WillemenDrees.nl en Verrastas.nl.

 Als specialist in de logistiek van koelvers- en diepgevroren levensmiddelen verricht Müller steeds meer toegevoegde waarde, zoals verpakkingsactiviteiten, labelen, THT spuiten, display-bouw, stukspicking, EDI berichtgeving en emballagebeheer. Müller ziet de online voedingsmiddelenmarkt sterk stijgen en ambieert een duurzame en belangrijke rol in de logistiek van koel-verse- en diepvriesvoeding richting de consument en foodservice.

WillemenDrees.nl is een initiatief van Willem Treep en Drees Peter van de Bosch. Zij leveren sinds 2009 aan supermarkten en foodservice. Het gaat dan om lokale en veelal biologische voedingsmiddelen. In eerste instantie groente en fruit, maar sinds de opening van de webwinkel ook zuivel, vlees en andere productgroepen. Müller verzorgt de orderpicking voor de webwinkel en de postcodeloterij voor Willem&Drees.

Verrastas.nl is een nieuwe website waar de consument verrassende pakketten kan bestellen. Iets voor jezelf of als geschenk voor een ander. Een Sarah of Abraham geschenkpakket, een pakket voor een compleet jongens- of meisjes verjaardagsfeestje of een bureaudecoratieset. De komende maanden zal Verrastas.nl nog vele pakketten toevoegen aan haar assortiment. Voor dit initiatief zal Müller Fresh Food Logistics de logistiek gaan verzorgen. Het ontvangen van de orders en het verpakken en verzenden van de pakketten valt geheel onder de dienstverlening van Müller Fresh Food Logistics.

BronMüller Fresh Food 

Auteur: Steffen van Beek