Maaltijdbezorgapp Uber Eats start in Leiden; honderden restaurants beschikbaar

Gerechten van honderden lokale restaurants in Leiden kunnen nu via een app worden besteld

Bezorging - De maaltijdbezorgapp Uber Eats is beschikbaar in Leiden. De app maakt het voor Leidenaren mogelijk bij honderden lokale restaurants maaltijden te bestellen.

“We zijn blij dat je nu ook in Leiden met Uber Eats je favoriete maaltijd kan laten bezorgen, waar en wanneer je wilt”, zegt general manager Aukeline Tolman van Uber Eats Nederland. “We zagen dat de app in deze stad al vaak werd geopend, terwijl het tot nu toe niet mogelijk was om te bestellen. Vanaf vandaag kan iedereen in Leiden met een druk op de knop bestellen bij de vele lokale restaurants en wordt het eten binnen een half uur vers aan je deur bezorgd.”

Lokaal aanbod
In de Uber Eats app vinden Leidenaren een divers aanbod aan maaltijden van kwalitatief goede lokale restaurants, variërend van verse sapjes en poké bowls tot aan Indonesische specialiteiten. Gebruikers kunnen bij vele lokale favorieten bestellen, zoals Trattoria Panini, Woo Ping, Banketbakkerij Snijers, Mezze, Dapurku, Sisaket en Roast and Toast. Naast de lokale restaurants, biedt Uber Eats ook de gerechten aan van een van de meest populaire restaurants wereldwijd, McDonald’s. In Leiden kunnen gebruikers vanaf vandaag ook via Uber Eats hun Big Macs, McNuggets en andere gerechten bestellen.
Als openingsactie krijgt iedereen in Leiden met kortingscode LEIDENEATS bij de eerste twee bestellingen van tenminste 15 euro 7,50 euro korting op zijn bestelling. Hiervoor moet de kortingscode voor de betaling in de app worden ingevoerd.

Auteur: Paul Peter Blonk