Makkelijker eetbaar vlees wint HAS Food Experience 2017


Awards - Studente Eveline van Dam heeft de negende HAS Food Experience gewonnen. Van Dam wint met Provito, een concept voor makkelijker eetbaar vlees voor mensen met kauw- en slikproblemen. ‘Eveline pakt met haar project Provito een maatschappelijk probleem aan door vlees makkelijker eetbaar te maken voor mensen die kampen met kauw- en slikproblemen’, zo oordeelde de vakjury. Er werden dit jaar negen FoodManship Awards uitgereikt: vier vakjuryprijzen onder leiding van lectoren van HAS Hogeschool, vier talent awards uitgereikt door afgevaardigden van bedrijven en een publieksprijs waarvoor bezoekers gedurende de dag konden stemmen. De bedrijven die de talent awards toekennen gaan de studenten helpen hun project te realiseren. De projecten werden gepresenteerd door in totaal 165 vierdejaars studenten van de opleidingen Food Innovation, Voedingsmiddelentechnologie, International Food & Agribusiness, Bedrijfskunde en agribusiness, Dier- en veehouderij en Milieukunde. Bron: @FoodClicks Awards - Studente Eveline van Dam heeft de negende HAS Food Experience gewonnen. Van Dam wint met Provito, een concept voor makkelijker eetbaar vlees voor mensen met kauw- en slikproblemen. ‘Eveline pakt met haar project Provito een maatschappelijk probleem aan door vlees makkelijker eetbaar te maken voor mensen die kampen met kauw- en slikproblemen’, zo oordeelde de vakjury. Er werden dit jaar negen FoodManship Awards uitgereikt: vier vakjuryprijzen onder leiding van lectoren van HAS Hogeschool, vier talent awards uitgereikt door afgevaardigden van bedrijven en een publieksprijs waarvoor bezoekers gedurende de dag konden stemmen. De bedrijven die de talent awards toekennen gaan de studenten helpen hun project te realiseren. De projecten werden gepresenteerd door in totaal 165 vierdejaars studenten van de opleidingen Food Innovation, Voedingsmiddelentechnologie, International Food & Agribusiness, Bedrijfskunde en agribusiness, Dier- en veehouderij en Milieukunde. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid