Marit van Egmond nieuwe baas Albert Heijn


Benoeming – Wouter Kolk gaat zich minder bezighouden met de Nederlandse markt en meer met de Europese en Indonesische markt. Als gevolg van deze verschuiving is Marit van Egmond benoemd als nieuwe directeur Albert Heijn. Van Egmond was directeur commercie. Wouter Kolk is blij dat Marit het leiderschap van Albert Heijn overneemt, zo laat hij in een persverklaring weten. Van Egmond is de eerste vrouwelijke directeur van de Zaanse grootgrutter, waaronder ook de formule AH to go valt. Van Egmond was eerder ook directeur van de keten Gall & Gall. Bron: @FoodClicks Benoeming – Wouter Kolk gaat zich minder bezighouden met de Nederlandse markt en meer met de Europese en Indonesische markt. Als gevolg van deze verschuiving is Marit van Egmond benoemd als nieuwe directeur Albert Heijn. Van Egmond was directeur commercie. Wouter Kolk is blij dat Marit het leiderschap van Albert Heijn overneemt, zo laat hij in een persverklaring weten. Van Egmond is de eerste vrouwelijke directeur van de Zaanse grootgrutter, waaronder ook de formule AH to go valt. Van Egmond was eerder ook directeur van de keten Gall & Gall. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Half-om-half gehakt bij AH voortaan ook met rund en kip

Duurzaamheid – Binnen twee weken komt Albert Heijn met gehakt, worstjes en hamburgers die bestaan uit vlees gemengd van kippenvlees en rundvlees. Die producten hebben niet alleen minder CO2-uitstoot, maar worden ook goedkoper aangeboden in de winkels. De supermarktketen maakte de innovatie bekend tijdens de presentatie van het zevende duurzaamheidsverslag.

Lees bericht




AH geeft zakelijke klant 10% korting op plantaardig en biologisch

Formulenieuws- Albert Heijn biedt geeft alle zakelijke klanten voortaan standaard 10% korting op alle biologische en AH Terra-producten. Deze laatste is de volledig plantaardige lijn van het eigenmerk. Albert Heijn is de eerste supermarkt in Nederland met een standaardkorting op Bio en AH Terra voor zakelijke klanten.

Lees bericht


‘Kwart supermarktomzet tabak naar tankstations en tabakszaken’

Tankstations - In de eerste vier weken van het jaar is de verkoop van tabak hard gedaald bij de supermarkten, terwijl de tankstations en de tabaks- en gemakszaken de omzet fors zagen toenemen. Volgens cijfers van marktonderzoekbureau Circana lag de omzet bij supermarkten 25% lager. Opvallend want vooralsnog zijn alleen de eigen filialen van Albert Heijn gestopt met de verkoop van...

Lees bericht

BP Vlamings Dinteloord opent aparte TabakSpeciaalZaak

Tankstation – BP Dinteloord is naar alle waarschijnlijkheid het eerste Nederlandse tankstation dat een eigen TabakSpeciaalZaak heeft geopend. De vestiging ging deze week open en voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving van dit moment. De TabakSpeciaalZaak is in een aparte, afgescheiden ruimte van de tankshop ingericht.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid