Marqt opent nieuwe vestiging in Heemstede


Formulenieuws - Marqt opent de deuren van een nieuwe vestiging in Heemstede. In het hoekpand aan de Binnenweg 41, op de kruising met de Lindenlaan, breidt de retailer op vrijdag 12 april uit met haar achttiende vestiging. Marqt staat bekend als eetwinkel waar producten kunnen worden gekocht 'dichtbij de natuurlijke oorsprong' en geproduceerd zijn met respect voor mens, natuur, milieu en dier. Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Haarlem is Heemstede een nieuwe omgeving voor Marqt. Joost Leeflang, directievoorzitter bij Marqt: “Er zit een heel gevarieerd aanbod aan speciaalzaken in deze winkelstraat, allemaal van hoge kwaliteit. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat ook de mensen in Heemstede, net als wij, een bewuste keuze maken voor producten die goed zijn voor jezelf en voor de wereld om ons heen.” Marqt Marqt is opgericht in 2008. De eerste winkel opende aan de Overtoom in Amsterdam-West. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, het distributiecentrum in de Amsterdamse Houthavens, en de keuken bij het Westerpark. De directie bestaat uit Joost Leeflang, Thijs Fleuren en Tjibbe Bouma. In totaal werken er ongeveer 750 medewerkers. Sinds 2017 zijn Triodos Bank en SIV aandeelhouders van het bedrijf. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Marqt opent de deuren van een nieuwe vestiging in Heemstede. In het hoekpand aan de Binnenweg 41, op de kruising met de Lindenlaan, breidt de retailer op vrijdag 12 april uit met haar achttiende vestiging. Marqt staat bekend als eetwinkel waar producten kunnen worden gekocht 'dichtbij de natuurlijke oorsprong' en geproduceerd zijn met respect voor mens, natuur, milieu en dier. Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Haarlem is Heemstede een nieuwe omgeving voor Marqt. Joost Leeflang, directievoorzitter bij Marqt: “Er zit een heel gevarieerd aanbod aan speciaalzaken in deze winkelstraat, allemaal van hoge kwaliteit. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat ook de mensen in Heemstede, net als wij, een bewuste keuze maken voor producten die goed zijn voor jezelf en voor de wereld om ons heen.” Marqt Marqt is opgericht in 2008. De eerste winkel opende aan de Overtoom in Amsterdam-West. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, het distributiecentrum in de Amsterdamse Houthavens, en de keuken bij het Westerpark. De directie bestaat uit Joost Leeflang, Thijs Fleuren en Tjibbe Bouma. In totaal werken er ongeveer 750 medewerkers. Sinds 2017 zijn Triodos Bank en SIV aandeelhouders van het bedrijf. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eetwinkel De Tabaksplant in Afferden volledig vernieuwd

Formulenieuws - Aan het natuurgebied van de Afferdense en Deestse Waarden ligt ‘De Tabaksplant’. Dit bedrijf is al meer dan 80 jaar een begrip in het Land van Maas en Waal. Samen met zoon Caine en  schoondochter Lieke gaan Theo en Miriam Reijers de uitdaging aan om van De Tabaksplant een vernieuwd horecahart te maken, met ruim terras en speeltuin voor...

Lees bericht


Oosterhoutse Frietkoning opent Eetwinkel Lossez

Formulenieuws – Horeca-ondernemer Peter Lossez van de Frietkoning in Oosterhout start een nieuwe locatie in Oosterhout met de cafetariaformule Eetwinkel van Chefs Culinar. Lossez verwacht samen met Eetwinkel op die locatie goed te kunnen groeien.

Lees bericht

Eetwinkel Selissen in Boxtel krijgt keurmerk Goed Gefrituurd

Cafetaria - Het vak- en bakmanschap van Eetwinkel Selissen in Boxtel is bekroond met het keurmerk Goed Gefrituurd van brancheorganisatie ProFri, de vakvereniging voor professionele frituurders. Onderneemster Jorien van der Pasch (34) kreeg het bijbehorende gevelschildje voor uitblinkend vakmanschap overhandigd door ProFri-directeur Frans van Rooij.

Lees bericht

VriesVers Platform benoemt twee nieuwe bestuursleden

Benoeming – Het VriesVers Platform heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd. Tot het huidige VVP-bestuur treden toe Jorg Brouwer (Iglo Nederland) en Wouter Smits (Albert Heijn). VriesVers Platform ziet zich als platform in om het imago rond vriesverse producten te verbeteren.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid