Marqt opent nieuwe vestiging in Heemstede

Marqt opent nu ook een vestiging in Heemstede

Formulenieuws - Marqt opent de deuren van een nieuwe vestiging in Heemstede. In het hoekpand aan de Binnenweg 41, op de kruising met de Lindenlaan, breidt de retailer op vrijdag 12 april uit met haar achttiende vestiging.

Marqt staat bekend als eetwinkel waar producten kunnen worden gekocht 'dichtbij de natuurlijke oorsprong' en geproduceerd zijn met respect voor mens, natuur, milieu en dier. Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Haarlem is Heemstede een nieuwe omgeving voor Marqt. Joost Leeflang, directievoorzitter bij Marqt: “Er zit een heel gevarieerd aanbod aan speciaalzaken in deze winkelstraat, allemaal van hoge kwaliteit. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat ook de mensen in Heemstede, net als wij, een bewuste keuze maken voor producten die goed zijn voor jezelf en voor de wereld om ons heen.”

Marqt

Marqt is opgericht in 2008. De eerste winkel opende aan de Overtoom in Amsterdam-West. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, het distributiecentrum in de Amsterdamse Houthavens, en de keuken bij het Westerpark. De directie bestaat uit Joost Leeflang, Thijs Fleuren en Tjibbe Bouma. In totaal werken er ongeveer 750 medewerkers. Sinds 2017 zijn Triodos Bank en SIV aandeelhouders van het bedrijf.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek