McDonald’s doet goede zaken met McCafé en gaat er meer openen in Nederland

McDonald’s gaat de komende jaren op geschikte locaties in Nederland meer McCafés openen

Fastfood - McDonald’s is zeer succesvol met McCafé in Nederland. Afgelopen week opende in Maasdijk de tiende vestiging van de koffieformule van McDonald’s. De komende jaren zullen er meer McCafés in Nederland de deuren openen.

Positieve reacties van gasten en goede resultaten staan volgens McDonald’s aan de basis van de uitrol in Nederland, waarvan de eerste in februari van dit jaar de deuren opende. In McCafés kunnen gasten, bij een speciale counter, kiezen uit meerdere koffievariaties, thee en versbereide snacks. Vestigingen van McCafé zijn samen met Table Service en Salad Bar voorbeelden van vernieuwingen die McDonald’s eind vorig jaar aankondigde. Hierbij staat het inspelen op persoonlijke wensen van gasten en de verse bereiding van producten centraal. Volgens de restaurantketen waarderen gasten het aanbod van McCafé en is dit reden de komende jaren meer locaties met een McCafé te gaan openen. Van de opening van een McCafé in Rosmalen maakte McDonald’s een timelapse video.

Wensen
“We proberen iedere keer weer tegemoet te komen aan de wensen van onze gasten”, zegt Robert Leene van McDonald’s Nederland. “Met McCafé spelen we in op de trend in Nederland waarbij consumenten buitenshuis, on the go, willen genieten van koffie- en theevariaties en daarbij ook nog iets lekkers willen eten. De positieve resultaten en reacties die wij tot nu krijgen, bevestigen dat we binnen onze geplande strategie de juiste keuzes hebben gemaakt. We werken er momenteel hard aan om meer gasten in Nederland te laten genieten van de producten van McCafé.” Nederland telt in totaal 248 McDonald’s restaurants.

Bron:@FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk