McDonald’s Zwolle-Noord 24 uur open in het weekend

Vroeg ontbijten kan bij alle McDonald's vestigingen, maar in Zwolle kun je zelfs midden in de nacht een hamburger 'scoren'.

Openingstijden – Op ieder moment van de dag een hamburger, cheeseburger of kipnuggets eten? Het kan in Zwolle. Of je nu om 11.00 ’s ochtends, 21.00 uur ’s avonds of 03.00 ’s nachts komt; McDonald’s Zwolle-Noord is 24 uur open in het weekend.

“De McDrive van McDonald’s Zwolle-Noord aan de Floresstraat gaat vanaf 12 augustus als eerste fastservice restaurant in de regio op vrijdag en zaterdag 24 uur per dag open”, kondigt het bedrijf in een persbericht aan. De aanleiding? De pilot ‘vrije sluitingstijden’ die vanaf 1 augustus van start is gegaan in Zwolle. Bovendien speelt het restaurant hiermee volgens eigen zeggen in op de wensen van de moderne consument.

Franchise
Op dit moment zijn alle restaurants met McDrive van franchisenemer Sjoerd-Jan Feenstra al vanaf zeven uur geopend voor ontbijt. “Je ziet dat deze markt groeiend is en dat er eigenlijk altijd wel mensen onderweg zijn”, zegt de ondernemer. De stap om in het weekend 24 uur open te gaan voelt als een logische stap voor de franchisenemer nu de regelgeving het toelaat: “Op dit moment hebben wij al zeer ruime openingstijden. Hiermee spelen we in op de vraag die er is bij mensen die bijvoorbeeld uit een nachtdienst komen, terugkomen van het stappen of op de weg zitten voor het werk. Door 24 uur open te gaan in het weekend bedienen wij onze gasten nog beter. Wij zijn dan ook helemaal klaar voor dit nachtelijke avontuur.” Het restaurantgedeelte sluit om 1.00 uur in het weekend.

Bron: @FoodClicks
 

Auteur: Martijn Louws