Meer eventruimte in Muntgebouw door vertrek Nederlandse Munt


Evenementen – Congres- en evenementenlocatie Muntgebouw Utrecht breidt vanaf april 2020 fors uit door de toevoeging van een aantal productieruimten van de Koninklijke Nederlandse Munt (KNM). De fabriekshallen waar nu nog munten worden geslagen worden omgetoverd tot inspirerende ruimtes voor congressen en evenementen. De hoge en grote zalen bieden plaats aan 400 personen. In combinatie met diverse extra (sub-)ruimtes, een grote ontvangsthal en een extra binnenplaats biedt het Muntgebouw straks fors meer mogelijkheden voor events. Unieke ruimtes De ruimtes die worden vrijgegeven zijn tot op heden enkel toegankelijk voor medewerkers van de KNM en worden strikt beveiligd. Er vindt de productie plaats van onder andere de euro- en herdenkingsmunten. ‘’Wij zijn bijzonder blij dat we onze imposante locatie kunnen uitbreiden met deze waardevolle en historische ruimtes”, aldus pandbewaarder Adriaan Derksen. Derksen is tevens mede-eigenaar van The Attention Group, die naast het Muntgebouw ook al enkele jaren zeer succesvol evenementenlocaties Mariënhof Amersfoort en Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen exploiteren. Uitbreiding biedt kansen op vele vlakken. Er wordt druk nagedacht over cateringconcepten perfect passend bij de nieuwe ruimtes. Muntgebouw Utrecht is een bekende en vooraanstaande congres- en evenementenlocatie in het centrum van Utrecht. De locatie biedt straks plek aan zeker 1200 personen. Bron: @FoodClicks Evenementen – Congres- en evenementenlocatie Muntgebouw Utrecht breidt vanaf april 2020 fors uit door de toevoeging van een aantal productieruimten van de Koninklijke Nederlandse Munt (KNM). De fabriekshallen waar nu nog munten worden geslagen worden omgetoverd tot inspirerende ruimtes voor congressen en evenementen. De hoge en grote zalen bieden plaats aan 400 personen. In combinatie met diverse extra (sub-)ruimtes, een grote ontvangsthal en een extra binnenplaats biedt het Muntgebouw straks fors meer mogelijkheden voor events. Unieke ruimtes De ruimtes die worden vrijgegeven zijn tot op heden enkel toegankelijk voor medewerkers van de KNM en worden strikt beveiligd. Er vindt de productie plaats van onder andere de euro- en herdenkingsmunten. ‘’Wij zijn bijzonder blij dat we onze imposante locatie kunnen uitbreiden met deze waardevolle en historische ruimtes”, aldus pandbewaarder Adriaan Derksen. Derksen is tevens mede-eigenaar van The Attention Group, die naast het Muntgebouw ook al enkele jaren zeer succesvol evenementenlocaties Mariënhof Amersfoort en Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen exploiteren. Uitbreiding biedt kansen op vele vlakken. Er wordt druk nagedacht over cateringconcepten perfect passend bij de nieuwe ruimtes. Muntgebouw Utrecht is een bekende en vooraanstaande congres- en evenementenlocatie in het centrum van Utrecht. De locatie biedt straks plek aan zeker 1200 personen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



‘Mogelijk verdere versoepelingen voor de horeca’

Politiek - Het kabinet is van plan de coronamaatregelen verder te versoepelen. Gezien de cijfers van de ziekenhuisopnamen en de ic-bezetting zou dat ook mogelijk moeten zijn. Er liggen vooral plannen op tafel om sluitingstijd van de horeca en theaters te verruimen.

Lees bericht

OMT adviseert heropening horeca met sluiting om 20.00 uur

Advies - Het Outbreak Management Team (OMT) heeft geadviseerd de horeca- en cultuursector te openen tot 20.00 uur. Het adviesteam acht het op basis van de huidige besmettingscijfers en redelijk stabiele ziekenhuisopnames het verantwoord een aantal maatregelen te versoepelen en de horeca te heropenen tot 20.00 uur.

Lees bericht



‘Verruiming sneller dan gepland, maar wel een tenzij’

Coronamaatregelen – Het werd al verwacht, maar is altijd fijn als het wordt bevestigd, maar Nederland gaat sneller open dan verwacht. Per 5 juni kan stap 3 worden doorgevoerd en gaat vrijwel alles weer open. Dat is enkele dagen eerdere dan gepland. Voorwaarde is wel dat iedereen zich aan de basisregels houdt.

Lees bericht

Thuisbezorging gaat in aantallen ‘uit eten’ voorbij

Marktcijfers – De gevolgen van corona hebben nog altijd een stevig effect op de omzet in de out-of-homesector. Catering, horeca en vervoer liggen tezamen -42% lager in de laatste 4 weken ten opzichte van 2019. Mede door de heropening van de restaurants is de omzet in deze sector van min 80% teruggelopen naar -30%. Thuisbezorging doet het goed en gaat in aantal avondmaaltijden naar...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid