Menno van der Hoeven nieuwe Country Director Subway


Benoeming - Menno van der Hoeven is aangesteld als Country Director NedNordics voor Subway. Hij gaat verder bouwen aan de groei van de formule in Nederland en Scandinavië. Menno heeft 16 jaar ervaring opgebouwd in de fastservicesector in diverse functies bij McDonald's. Als Field Consultant deed hij ervaring op in het adviseren van franchisenemers en daarna vervulde hij de functies van  Marketing Manager en New Business Manager, waarin hij bouwde aan het merk en de groei van de restaurantketen. Justin Goes, Regional Director Subway Europe, ziet in Van der Hoeven de juiste persoon om de activiteiten in Nederland en de Nordics uit te breiden. Joost Labadie heeftt in de Subway-organisatie de functie van Regional Operations Director Europe. Bron: @FoodClicks Benoeming - Menno van der Hoeven is aangesteld als Country Director NedNordics voor Subway. Hij gaat verder bouwen aan de groei van de formule in Nederland en Scandinavië. Menno heeft 16 jaar ervaring opgebouwd in de fastservicesector in diverse functies bij McDonald's. Als Field Consultant deed hij ervaring op in het adviseren van franchisenemers en daarna vervulde hij de functies van  Marketing Manager en New Business Manager, waarin hij bouwde aan het merk en de groei van de restaurantketen. Justin Goes, Regional Director Subway Europe, ziet in Van der Hoeven de juiste persoon om de activiteiten in Nederland en de Nordics uit te breiden. Joost Labadie heeftt in de Subway-organisatie de functie van Regional Operations Director Europe. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht


Subway introduceert Signature Series in Nederland

Formulenieuws – Broodjesketen Subway start met een nieuwe lijn sandwiches de Signature Series. De lijn bestaat uit acht sandwich creaties, die speciaal door chefs ontworpen. Volgens Subway geldt de introductie als de grootste menuwijziging in 58 jaar.

Lees bericht

McDonald’s brengt Happy Meal voor volwassenen

Formulenieuws –McDonald’s biedt vanaf 27 februari een Happy Meal voor volwassenen. Hierbij heeft de gast de keuze tussen een Big Mac menu of een menu met 9 McNuggets. Daarnaast biedt het menu een speeltje als vanouds, namelijk een speciale collectors item ontworpen door het Amerikaanse talent Kerwin Frost.  Het McDonald’s Happy Meal voor volwassenen is uitsluitend als App Exclusive verkrijgbaar...

Lees bericht



McDonald’s ontwikkelt spin-off restaurantketen CosMc’s

Formulenieuws - McDonald's opende deze maand het eerste spin-offconcept met de naam CosMc's (uitgesproken als 'cosmics'). Het nieuwe format opende de deuren in de buitenwijk Bolingbrook, Illinois in Chicago. Het gaat bij CosMc’s om kleinere locaties met een assortiment dat zich meer richt op de middag.

Lees bericht

McDonald’s en Old Amsterdam vinden elkaar opnieuw

Formulenieuws - McDonald’s en Old Amsterdam hebben elkaar gevonden in de samenstelling van twee feestelijke burgers, namelijk de Homestyle Crispy Chicken met Old Amsterdam, die ook in een veggie-variant komt. McDonald’s en Old Amsterdam slaan voor de achtste keer de handen ineen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid