Met Pasen 50 smaken paaseieren Jamin thuisbezorgd door Deliveroo


Bezorging - Thuisbezorgservice Deliveroo en snoepwinkelketen Jamin slaan voor de komende paasdagen de handen ineen. Tijdens Pasen zijn ruim 50 smaken Jamin paaseieren te bestellen via Deliveroo. Jamin is recent aangesloten bij de bezorg-app van Deliveroo. Hiermee is het aantal steden waarin snoep van Jamin wordt bezorgd uitgebreid tot acht, namelijk Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Leiden, Tilburg en Den Haag. Snoepwinkelketen Jamin spreekt voor de komende Pasen over een ‘spectaculair smaakfestijn’, want de consument heeft keuze uit meer dan 50 verschillende paasei chocolade smaken. Deze variëren van discodip tot watermeloen smaak tot gevulde paaseitjes met lavendel en stroopwafel. Deliveroo werd in 2013 opgericht door William Shu en Greg Orlowski. De bezorgservice werkt wereldwijd samen met meer dan 80.000 restaurants en 60.000 bezorgers om, zoals het zegt ‘de beste maaltijdbezorging ter wereld te bieden’. Bron: @FoodClicks Bezorging - Thuisbezorgservice Deliveroo en snoepwinkelketen Jamin slaan voor de komende paasdagen de handen ineen. Tijdens Pasen zijn ruim 50 smaken Jamin paaseieren te bestellen via Deliveroo. Jamin is recent aangesloten bij de bezorg-app van Deliveroo. Hiermee is het aantal steden waarin snoep van Jamin wordt bezorgd uitgebreid tot acht, namelijk Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Leiden, Tilburg en Den Haag. Snoepwinkelketen Jamin spreekt voor de komende Pasen over een ‘spectaculair smaakfestijn’, want de consument heeft keuze uit meer dan 50 verschillende paasei chocolade smaken. Deze variëren van discodip tot watermeloen smaak tot gevulde paaseitjes met lavendel en stroopwafel. Deliveroo werd in 2013 opgericht door William Shu en Greg Orlowski. De bezorgservice werkt wereldwijd samen met meer dan 80.000 restaurants en 60.000 bezorgers om, zoals het zegt ‘de beste maaltijdbezorging ter wereld te bieden’. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Deliveroo stopt activiteiten op de Nederlandse markt

Bezorgdienst - Deliveroo heeft woensdag bekend gemaakt dat het de activiteiten in Nederland gaat beëindigen. De aankondiging om met de Nederlandse activiteiten te stoppen werd al op 10 augustus gemeld, alleen wilde het bezorgbedrijf toen nog alle opties bekijken. Dat proces heeft nu geleid om alle operationele Nederlandse activiteiten op 30 november 2022 te beëindigen.

Lees bericht


Groei bezorgformules dé ontwikkeling in food van 2021

Foodservice – De explosieve groei van bezorgformules voor boodschappen en maaltijden is dé ontwikkeling van 2021 in de Nederlandse foodmarkt. Dat laat de FSIN Food500 2022 zien. Het Food Service Instituut Nederland (FSIN) publiceert dit overzicht van de vijfhonderd foodbedrijven met de hoogste omzetten dit jaar voor het eerst sinds de coronapandemie.

Lees bericht


Jamin stelt nieuwe directie aan

Formulenieuws  – Maarten Steinkamp heeft zijn werkzaamheden als algemeen directeur bij Jamin per 1 juni neergelegd en wordt opgevolgd door Thijs Hermans. Toon van Dijk wordt de nieuwe commercieel directeur van de franchiseformule.

Lees bericht

Lunchformule Bufkes wint NFV Franchise trofee 2022

Verkiezing - Lunchformule Bufkes is door de vakjury van de Nederlandse Franchise Vereniging verkozen tot ‘beste franchisegever van 2022’. Dat bleek tijdens de uitreiking van de NFV Trofee, die dit jaar op circuit Zandvoort plaatsvond. Bufkes werd geprezen om de manier van samenwerken met de franchisenemers, de prestaties van de vestigingen en excellente kwaliteit die aan de consument geleverd wordt.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid