Mijlpaal Domino’s: 250ste winkel in de Benelux

Cijfers - Domino’s heeft een mijlpaal bereikt: met de opening vorige week van vestigingen in ’s Gravenzande (NL) en Aalst (BE) staat de teller nu op 250 vestigingen in de Benelux. De keten ziet door de harde groei ruimte voor 600 winkels in de Benelux.

In 2016 zijn er elf vestigingen in België en 34 in Nederland geopend. In de laatste maand werden onder meer Sassenheim, Schagen, Katwijk, Nieuw-Vennep en een tweede vestiging in Leiden in Nederland geopend. In België zijn Binche en Aalst de laatst geopende zaken. “Afgelopen jaar was een recordjaar voor Domino’s Pizza Enterprises. En Nederland trekt het voortouw in Europa, met de hoogste Same Store Sales van het continent. Dat smaakt naar meer”, aldus CEO van Domino’s Pizza Nederland & België, Andre ten Wolde.

Domino’s is ambitieus en heeft daarom de groeiverwachting bijgesteld van 300 naar 400 winkels in Nederland. Samen met België, komt het lange termijnpotentieel van de Benelux zo op 600 winkels. Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 12.000 vestigingen in meer dan 70 landen.

Bron: @FoodClicks
 

Auteur: Martijn Louws