Mobiele Dunkin' Donuts Store komt als eerste in Almere

De mobiele winkel van Dunkin Donuts in Almere ziet er uit als een echte store

Formulenieuws - Dunkin’ Donuts, een van de meest populaire donut- en koffieketens van dit moment, komt met haar nieuwe concept Mobile Store naar Almere. Op 26 april is deze rijdende ‘Dunkin’ Donuts pop-up’ voor het eerst in Nederland te zien voor het winkelende publiek.

Dunkin’ Donuts opende onlangs de elfde vestiging in Eindhoven. Met de Mobile Store kunnen nog meer mensen bediend worden met koffie en donuts. De pop-up store staat op 26 en 27 april tijdens de Koningsnacht en –dag op het Stadhuisplein in Almere staan en is op 5 mei te vinden op het Bevrijdingsfestival. Organisatoren Michael Murphy en Barry Bouqet hebben er veel aan gedaan om de primeur naar Almere te halen. Dunkin’ Donut had ook andere aanvragen gekregen. Maar de vastberadenheid van de organisatoren en het feit dat er een groeiende vraag is vanuit de inwoners van Almere naar de donuts, hebben ervoor gezorgd dat Almere de aftrap krijgt van de rijdende donutwinkel. Mogelijk is de pop-up de opstap naar een permanent verblijf. Er zijn namelijk plannen om in het vierde kwartaal van dit jaar een vaste vestiging te starten.

Nieuwe stijlelementen

De rijdende Dunkin’ Donuts winkel is ingericht volgens de nieuwste, internationale huisstijlelementen en is meer dan een normale foodtrucks. De mobiele winkel doet niet onder voor een echte store, waardoor de complete Dunkin’ Donuts experience helemaal tot recht komt.  Dunkin’ Donuts, opgericht in 1950, is één van ‘s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels. Het hoofdkantoor van Dunkin’ Donuts is in Canton, Massachusetts, Verenigde Staten. Dunkin’ Donuts maakt onderdeel uit van Dunkin’ Brand Group Inc..

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek