Moments & More eerste winnaar Petrol Concept Award


Verkiezing - Het shopconcept Moments & More van Vissers Energy is gisteravond tijdens het Petrol Award Gala van de BETA de winnaar geworden van de eerste Petrol Concept Award. Koen van der Knaap won de BETA-brancheprijs. De jury noemde Moments & More “een prachtig, vernieuwend en succesvol concept, waarin kwaliteitsproducten van de bovenste plank gebruikt worden”.  Eigenaar Gerbert Vissers nam de award in ontvangst uit handen van Tweede Kamerlid Erik Ziengs van de VVD. In totaal waren er vijf petrolconcepten genomineerd voor de award. De andere genomineerden waren Tony’s Streetfood van De Haan Minerale Oliën, Textile Wash van Prontophot en Starbucks On The Go van Selecta. Uiteindelijk koos de jury, bestaande uit Erik Ziengs, retailexpert Frank Quix (voorzitter), presentatiedeskundige Elsemieke Beekwilder en BETA voorzitter Ewout Klok, winnaar Vissers Energy. In dit eindoordeel waren ook de stemmen van het publiek meegenomen. Brancheprijs Koen van der Knaap, Shell-ondernemer, uit Rotterdam ontving tijdens de gala-avond de BETA Brancheprijs 2019. Volgens dezelfde jury is hij “iemand voor wie de energietransitie niet iets engs is en die continu vooruitdenkt. Zijn ondernemerschap is verfrissend en zijn bedrijf modern en aantrekkelijk.” De overige genomineerden hier waren Ingrid de Wagenaar (Scheijwijk voor Fijnproevers), Huub Minten (Minli Bedrijven), Gerbert Vissers (Vissers Energy) en Mattijs Jongeneel (Tankstations Jongeneel). Bron: @FoodClicks Verkiezing - Het shopconcept Moments & More van Vissers Energy is gisteravond tijdens het Petrol Award Gala van de BETA de winnaar geworden van de eerste Petrol Concept Award. Koen van der Knaap won de BETA-brancheprijs. De jury noemde Moments & More “een prachtig, vernieuwend en succesvol concept, waarin kwaliteitsproducten van de bovenste plank gebruikt worden”.  Eigenaar Gerbert Vissers nam de award in ontvangst uit handen van Tweede Kamerlid Erik Ziengs van de VVD. In totaal waren er vijf petrolconcepten genomineerd voor de award. De andere genomineerden waren Tony’s Streetfood van De Haan Minerale Oliën, Textile Wash van Prontophot en Starbucks On The Go van Selecta. Uiteindelijk koos de jury, bestaande uit Erik Ziengs, retailexpert Frank Quix (voorzitter), presentatiedeskundige Elsemieke Beekwilder en BETA voorzitter Ewout Klok, winnaar Vissers Energy. In dit eindoordeel waren ook de stemmen van het publiek meegenomen. Brancheprijs Koen van der Knaap, Shell-ondernemer, uit Rotterdam ontving tijdens de gala-avond de BETA Brancheprijs 2019. Volgens dezelfde jury is hij “iemand voor wie de energietransitie niet iets engs is en die continu vooruitdenkt. Zijn ondernemerschap is verfrissend en zijn bedrijf modern en aantrekkelijk.” De overige genomineerden hier waren Ingrid de Wagenaar (Scheijwijk voor Fijnproevers), Huub Minten (Minli Bedrijven), Gerbert Vissers (Vissers Energy) en Mattijs Jongeneel (Tankstations Jongeneel). Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

WelkombijKlok over naar De Haan Minerale Oliën

Servicestation – Het bekende Shell-station WelkombijKlok in Hoogeveen wordt verhuurd aan De Haan Minerale Oliën. Volgens eigenaar en BETA-voorzitter Ewout Klok past zijn tankstation qua filosofie het best bij de formule van De Haan. Het tankstation van Klok bestaat dit jaar zestig jaar.

Lees bericht



Moments & More aan de slag met ‘het nieuwe vlees’ van Redefine Meat

Actie -Tussen het culinaire geweld van de tophorecazaken die een actie houden met het plantaardige nieuwe vlees van Redefine Meat staan ook de 15 Moments & More-tankstationlocaties van Vissers Energy Group. De tankstationgroep vernieuwt en verduurzaamt continu en een plantaardig aanbod tijdens de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel past daar bij.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid