Mr. Sister foodbar opent in RAI Amsterdam derde Nederlandse vestiging
Formulenieuws - In het RAI-beursgebouw in Amsterdam is vrijdag tijdens de IBC-beurs de derde Mr. Sister foodbar van Nederland geopend. Het concept is een combinatie van salades, pasta’s en de hamburgers van Burgerij. Mr. Sister telt al twee vestigingen: in Amsterdam achter het Centraal Station en een vestiging in het monumentale W. van der Schootpand op de Kleine Berg in Eindhoven. Het horecaconcept is naar een idee van Maayke de Poorter van Number 1 catering, een bedrijf gelieerd aan servicegroothandel VHC Jongens in Oostzaan dat diverse horeca- en foodtruckconcepten exploiteert en verschillende locaties catert. Mr. Sister foodbar in de RAI kent een sterk vereenvoudigt assortiment die bestaat uit drie salades, drie burgers en drie pasta’s. Snelheid is op de locatie essentieel, wat direct kon worden gedemonstreerd bij de opening van de vestiging die officieel plaatsvond tijdens de vrijdag in RAI Amsterdam gehouden International Broadcasting Convention (IBC) beurs. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - In het RAI-beursgebouw in Amsterdam is vrijdag tijdens de IBC-beurs de derde Mr. Sister foodbar van Nederland geopend. Het concept is een combinatie van salades, pasta’s en de hamburgers van Burgerij. Mr. Sister telt al twee vestigingen: in Amsterdam achter het Centraal Station en een vestiging in het monumentale W. van der Schootpand op de Kleine Berg in Eindhoven. Het horecaconcept is naar een idee van Maayke de Poorter van Number 1 catering, een bedrijf gelieerd aan servicegroothandel VHC Jongens in Oostzaan dat diverse horeca- en foodtruckconcepten exploiteert en verschillende locaties catert. Mr. Sister foodbar in de RAI kent een sterk vereenvoudigt assortiment die bestaat uit drie salades, drie burgers en drie pasta’s. Snelheid is op de locatie essentieel, wat direct kon worden gedemonstreerd bij de opening van de vestiging die officieel plaatsvond tijdens de vrijdag in RAI Amsterdam gehouden International Broadcasting Convention (IBC) beurs. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Latijns-Amerikaans restaurant Selva opent in nhow Amsterdam RAI
Hotel – Een nieuw culinair hoogstandje op de 24e verdieping van het designhotel nhow Amsterdam RAI heeft de deuren geopend. Deze culinaire bestemming draagt de naam Selva en is een ode aan het regenwoud en een creatieve samensmelting van Minor Hotels en Younique Concepts.
Lees bericht‘Ouwe Taart’ appeltaart voortaan bij StationsHuiskamers NS
Stationswinkel – Bij de StationsHuiskamers van de NS liggen voortaan de appeltaartjes van ‘Ouwe Taart’. Van deze taartjes gaat een deel van de opbrengst naar de Stichting Met je Hart, die zich inzet om de eenzaamheid onder ouderen te verminderen.
Lees berichtHorecava-organisatie telt in totaal 61.000 bezoekers
Vakbeurzen – De horecavakbeurs Horecava, die afgelopen vier dagen plaats had in de RAI in Amsterdam, heeft 61.000 bezoekers getrokken volgens de organisatie. Op sommige momenten was de drukte ook duidelijk merkbaar in de gangpaden van bepaalde hallen.
Lees berichtCarlijn Groen- Wijnmalen vertrekt als director food bij Horecava
Horecava - Na tien jaar RAI en Horecava neemt Carlijn Groen- Wijnmalen afscheid van haar rol director food Horecava. Zij vindt het tijd om een ander pad te bewandelen en vertrekt bij de beursorganisator van Nederlandse grootste horecabeurs.
Lees berichtHorecava 2022 schuift door naar het voorjaar
Beurzen - Vakbeurs Horecava 2022 gaat in januari niet door, maar wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum in het voorjaar. Dit besluit heeft de organisatie, in afstemming met de horecabranche, genomen en is dinsdag bekendgemaakt.
Lees berichtNo/Low alcohol-categorie krijgt eigen event in 2022
Events - Komend voorjaar vindt voor het eerst in Europa een nieuw b2b event plaats voor professionals in no en low-alcohol producten. Op het tweedaags event kunnen geïnteresseerden elkaar ontmoeten en producten proeven in deze groeiende categorie; no/low alcoholhoudende dranken.
Lees bericht