Na Febo opent ook Subway drive-thru aan de A8 bij Oostzaan

Broodjesketen Subway opent woensdag een vestiging met drive-thru bij de afrit Oostzaan aan snelweg A8

Convenience - Broodjesketen Subway opent woensdag een vestiging met drive-thru bij de afrit Oostzaan aan snelweg A8. De nieuwe Subway drive-thru zit op loopafstand van de afgelopen zaterdag door automatiekketen Febo geopende allereerste Febo Drive.

De Thorbeckeweg die vlakbij Oostzaan even ten noorden van Amsterdam snelweg A8 kruist, is een zeer drukke weg en voor Febo reden er de eerste Febo Drive van Nederland te openen. Opmerkelijk genoeg bevindt zich bij dezelfde snelwegafrit ook de productielocatie van snackfabrikant Van Geloven (Van Dobben en Kwekkeboom). Oostzaan is voor ondernemer Robert Metz de perfecte locatie voor een Subway met drive-thru. “Hier rijden dagelijks circa 36.000 auto’s langs”, zegt Metz. “Onder deze automobilisten zijn ongetwijfeld fans van de Spicy Italian, de Chicken Teriyaki en andere lekkere Subs. Zij rijden zo door de drive-thru voor een Sub ‘to go, of ze parkeren gratis op een van de vele plekken om in ons restaurant van een versbereide Sub te genieten.”

Voordelen
Met vestigingen in Lelystad, Almere, Amersfoort en Nieuwegein, is het Metz’ zesde Subway in Nederland. “We zijn een groot bedrijf aan het worden. Dat biedt alleen maar voordelen. We hebben personeel meer te bieden. Voor talentvolle medewerkers hebben we meer mogelijkheden voor opleiding en er zijn meer doorgroeimogelijkheden.” De nieuwe Subway is op werkdagen open van 07.00 tot 23.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 23.00 uur. In het restaurant is plek voor 40 gasten. In de lente wil Metz uitbreiden met een terras met dertig zitplaatsen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk