Naast avondeten nu ook lunchen bij Dinner in Motion aan A2

De lunch duurt een uur en is iets rustiger dan de dinershow

Horeca - Dinner in Motion, het belevingsrestaurant langs snelweg A2 bij Utrecht, gaat vanaf midden deze maand naast diners ook lunches organiseren.

Na het openen van extra dinershows in de avonden en op donderdagen en zondagen, biedt Dinner in Motion vanaf 19 september op elke dinsdag, woensdag en donderdag  ook de mogelijkheid om te lunchen. Maandag en vrijdag zijn op aanvraag. De lunch bestaat uit drie luxe broodjes en koffie, thee, melk en vruchtensap. De lunch duurt ruim een uur en is wat ‘rustiger’ dan de avondprogramma’s. “Deze lunch is opgezet zodat er veel ruimte is om ook met elkaar in gesprek te kunnen blijven. Maar wel in de bijzondere wereld van Dinner in Motion”, aldus eigenaar Bram van der Vorst.

Projectie

Het horecaconcept Dinner in Motion is een digitaal 360 graden restaurant waarin ‘beleving’ centraal staat. In het restaurant dineren gasten in een 360 graden projectie. De tafel waaraan wordt gegeten, wordt geprojecteerd en zit vol special effects. De beelden die worden vertoond zijn afgestemd op de gerechten.

Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek