Nieuw boek: Mijn naam is Paul Bringmann en ik sta voor lekker eten

Vakliteratuur - Op 27 oktober verschijnt een nieuwe editie in de businessreeks over klantgerichte ondernemers: ‘Mijn naam is Paul Bringmann en ik sta voor lekker eten’.

Het boek geeft een uniek inzicht in het succes van de formule La Place, die in oktober 25 jaar bestaat. Geestelijk vader Paul Bringmann deelt in het boek voor het eerst zijn 8 leefregels die hij toepast als directeur van de horecaketen van V&D. Het boek is niet alleen een must voor ondernemers in de retail en horeca. Ook managers in andere sectoren doen hun voordeel met de filosofie en werkwijze van Paul Bringmann.

Het boek beschrijft onder meer hoe Bringmann, die voorbestemd was om de horeca in te gaan werken, via Maxis uiteindelijk in 1987 bij V&D de kans van zijn leven kreeg om een nieuw restaurantconcept te bedenken dat zijn weerga niet kende in Nederland. La Place is in 25 jaar tijd onder zijn leiding uitgegroeid tot de meest populaire restaurantketen van Nederland.

Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek