Nieuw format La Place Cuisine zet steaks en kreeft op het menu


Formulenieuws - La Place opent vandaag de deuren van een nieuw conceptrestaurant in Roermond: La Place Cuisine. Op de menukaart naast het bekende broodje roomkaas ook culinaire gerechten zoals steaks, kreeft, tapas, anti pasti en mezze. Ook de desserts zijn vernieuwd en worden er in de locatie wijnen, bubbels en nieuwe sappen geschonken. Het nieuwe winkelformat Cuisine van La Place is gevestigd in het Designer Outlet in Roermond. Met het nieuwe concept wil de horecaketen een geheel nieuwe kant laten zien van het natuurlijke, dagverse en huisgemaakte assortiment. Het restaurant is dagelijks geopend van 9.00 uur tot 21.00 uur en biedt plaats aan 160 gasten en beschikt ook over een ruim terras. In dit nieuwe concept in Roermond experimenteert La Place met een nieuwe, uitgebreide menukaart en kunnen gasten afrekenen via een innovatief ticketsysteem. Zij krijgen bij binnenkomst een kaart waarop alle bestellingen geregistreerd worden. Bij het verlaten van het restaurant kan dit eenvoudig worden afgerekend. La Place Cuisine heeft ook een nieuwe uitstraling. Zoals gasten van La Place gewend zijn, bestaat ook dit conceptrestaurant uit een centraal plein met open keuken en diverse marktkramen waar dagelijks gerechten en dranken vers worden bereid. Professionele medewerkers maken de eigen, unieke recepten van La Place klaar onder de ogen van de klant. Zij gebruiken hiervoor verse en waar mogelijk biologische ingrediënten. Culinaire verrassingen “Het nieuwe restaurant is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels, zodat je er gezellig met z’n tweeën of met een hele groep terecht kan voor ontbijt, lunch en diner”, vertelt Astrid van Engelen, Manager Food, bij La Place Cuisine in Roermond. Het restaurant heeft 100 medewerkers in dienst. Of La Place in de toekomst meer La Place Cuisine restaurants gaat openen, is op dit moment nog niet bekend. Het nieuwe format van La Place was al eerder aangekondigd. Ook in binnenstedelijke gebieden wil de restaurantketen nog stappen zetten in de formule naar meer convenience. Wat er later gevestigd gaat worden in de voormalige AC-restaurants is ook nog onduidelijk. La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV. Bron: @FoodClicks

Formulenieuws - La Place opent vandaag de deuren van een nieuw conceptrestaurant in Roermond: La Place Cuisine. Op de menukaart naast het bekende broodje roomkaas ook culinaire gerechten zoals steaks, kreeft, tapas, anti pasti en mezze. Ook de desserts zijn vernieuwd en worden er in de locatie wijnen, bubbels en nieuwe sappen geschonken. Het nieuwe winkelformat Cuisine van La Place is gevestigd in het Designer Outlet in Roermond. Met het nieuwe concept wil de horecaketen een geheel nieuwe kant laten zien van het natuurlijke, dagverse en huisgemaakte assortiment. Het restaurant is dagelijks geopend van 9.00 uur tot 21.00 uur en biedt plaats aan 160 gasten en beschikt ook over een ruim terras. In dit nieuwe concept in Roermond experimenteert La Place met een nieuwe, uitgebreide menukaart en kunnen gasten afrekenen via een innovatief ticketsysteem. Zij krijgen bij binnenkomst een kaart waarop alle bestellingen geregistreerd worden. Bij het verlaten van het restaurant kan dit eenvoudig worden afgerekend. La Place Cuisine heeft ook een nieuwe uitstraling. Zoals gasten van La Place gewend zijn, bestaat ook dit conceptrestaurant uit een centraal plein met open keuken en diverse marktkramen waar dagelijks gerechten en dranken vers worden bereid. Professionele medewerkers maken de eigen, unieke recepten van La Place klaar onder de ogen van de klant. Zij gebruiken hiervoor verse en waar mogelijk biologische ingrediënten. Culinaire verrassingen “Het nieuwe restaurant is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels, zodat je er gezellig met z’n tweeën of met een hele groep terecht kan voor ontbijt, lunch en diner”, vertelt Astrid van Engelen, Manager Food, bij La Place Cuisine in Roermond. Het restaurant heeft 100 medewerkers in dienst. Of La Place in de toekomst meer La Place Cuisine restaurants gaat openen, is op dit moment nog niet bekend. Het nieuwe format van La Place was al eerder aangekondigd. Ook in binnenstedelijke gebieden wil de restaurantketen nog stappen zetten in de formule naar meer convenience. Wat er later gevestigd gaat worden in de voormalige AC-restaurants is ook nog onduidelijk. La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid