Nieuw leerhuis voor kwaliteitsmanagers food


Opleiding – De HAS Hogeschool, KTBA People in Food en N&S hebben de krachten gebundeld en gaan starten met de Dutch School of Quality, een nieuw leerhuis voor professionals op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Ons voedsel is nog nooit zo veilig geweest, maar het kan nog steeds beter. En daar zijn goed opgeleide kwaliteitsmanagers voor nodig. Zo motiveren de initiatiefnemers de nieuwe opleiding. De samenwerking  tussen de 3 partijen werd woensdag 8 maart jl. bekrachtigd met een tekenmoment waar Jeroen Bos (directeur HAS Hogeschool, Kennistransfer), Jeroen Sleenhoff (‎COO at People in Food Holding BV), Aldo Rus (‎Business Unit Manager KTBA FoodCampus) en Michaël van Duijnhoven (directeur N&S) bij aanwezig waren. “Deze samenwerking, waarin de didactische en inhoudelijke expertise van een hogeschool samenkomt met de dagelijkse praktijkkennis en ervaring  van twee kwaliteitsadviesbureaus, maakt het mogelijk om een uniek en breed portfolio van kwaliteit gerelateerde cursussen aan te bieden. We komen hiermee tegemoet aan de groeiende vraag naar kwaliteitsmanagers,” aldus Jeroen Bos namens de drie partijen. De Dutch School of Quality richt zich op kwaliteitsmanagers die door willen groeien en zich willen klaarstomen voor de toekomst. Het programma van het leerhuis bestaat uit een basisblok ‘Quality and Business Improvement in Food (QBIF)’ speciaal gericht op beginnende kwaliteitsmanagers die verdieping zoeken. Daarbovenop is het leerhuis opgebouwd uit 14 cursussen die modulair te volgen zijn zodat experts zich kunnen specialiseren. Zowel hbo’ers en wo’ers kunnen de leergang doorlopen, voor hbo’ers is 2 jaar werkervaring in de foodsector vereist. De eerste cursussen gaan in september 2017 van start. Bron: HAS Opleiding – De HAS Hogeschool, KTBA People in Food en N&S hebben de krachten gebundeld en gaan starten met de Dutch School of Quality, een nieuw leerhuis voor professionals op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Ons voedsel is nog nooit zo veilig geweest, maar het kan nog steeds beter. En daar zijn goed opgeleide kwaliteitsmanagers voor nodig. Zo motiveren de initiatiefnemers de nieuwe opleiding. De samenwerking  tussen de 3 partijen werd woensdag 8 maart jl. bekrachtigd met een tekenmoment waar Jeroen Bos (directeur HAS Hogeschool, Kennistransfer), Jeroen Sleenhoff (‎COO at People in Food Holding BV), Aldo Rus (‎Business Unit Manager KTBA FoodCampus) en Michaël van Duijnhoven (directeur N&S) bij aanwezig waren. “Deze samenwerking, waarin de didactische en inhoudelijke expertise van een hogeschool samenkomt met de dagelijkse praktijkkennis en ervaring  van twee kwaliteitsadviesbureaus, maakt het mogelijk om een uniek en breed portfolio van kwaliteit gerelateerde cursussen aan te bieden. We komen hiermee tegemoet aan de groeiende vraag naar kwaliteitsmanagers,” aldus Jeroen Bos namens de drie partijen. De Dutch School of Quality richt zich op kwaliteitsmanagers die door willen groeien en zich willen klaarstomen voor de toekomst. Het programma van het leerhuis bestaat uit een basisblok ‘Quality and Business Improvement in Food (QBIF)’ speciaal gericht op beginnende kwaliteitsmanagers die verdieping zoeken. Daarbovenop is het leerhuis opgebouwd uit 14 cursussen die modulair te volgen zijn zodat experts zich kunnen specialiseren. Zowel hbo’ers en wo’ers kunnen de leergang doorlopen, voor hbo’ers is 2 jaar werkervaring in de foodsector vereist. De eerste cursussen gaan in september 2017 van start. Bron: HAS

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid