Nieuw petrolconcept Spare Rib Express To Go


Petrol - Spare Rib Express Nederland heeft enkele dagen geleden het eerste To Go-filiaal in Groningen geopend. Dit nieuwe ‘To Go’-concept is gericht op de consument die meer wil dan een hamburger of ‘Broodje Gezond’. Het nieuwe concept wordt gekenmerkt door producten die aansluiten bij elk moment van de dag. “Zo is er een lunchassortiment met luxe en vernieuwende broodjes, een koffiecorner met premium koffie en wordt er bewust alleen met A-merken gewerkt”,  geeft David Pinedo van Spare Rib Express Nederland aan.  “Verder verkopen we uiteraard de normale tussendoortjes en snacks, maar ook vers fruit, brownies en Groningse worsten van de lokale Slagerij Oosterhof”.  Lekkerland heeft samen met Spare Rib Express het assortiment samengesteld, het overige concept is ontwikkeld door Spare Rib Express. “Op ieder moment van de dag moet je de klant iets aantrekkelijks en onderscheidends kunnen bieden”,  aldus Edwin Gloudemans van Lekkerland. Naast de duidelijke ‘on the go’-functie, heeft deze locatie ook een regionale rol als ‘takeout & delivery’-locatie. De vestiging is sinds 15 december geopend. Sinds de opening  staat de franchisenemer wekelijks in de Omzet Top 5 van best presterende filialen vertelt Pinedo trots. De bedoeling is dat er snel meerdere vestigingen van Spare Rib Expres gaan komen. Bron: @FoodClicks Petrol - Spare Rib Express Nederland heeft enkele dagen geleden het eerste To Go-filiaal in Groningen geopend. Dit nieuwe ‘To Go’-concept is gericht op de consument die meer wil dan een hamburger of ‘Broodje Gezond’. Het nieuwe concept wordt gekenmerkt door producten die aansluiten bij elk moment van de dag. “Zo is er een lunchassortiment met luxe en vernieuwende broodjes, een koffiecorner met premium koffie en wordt er bewust alleen met A-merken gewerkt”,  geeft David Pinedo van Spare Rib Express Nederland aan.  “Verder verkopen we uiteraard de normale tussendoortjes en snacks, maar ook vers fruit, brownies en Groningse worsten van de lokale Slagerij Oosterhof”.  Lekkerland heeft samen met Spare Rib Express het assortiment samengesteld, het overige concept is ontwikkeld door Spare Rib Express. “Op ieder moment van de dag moet je de klant iets aantrekkelijks en onderscheidends kunnen bieden”,  aldus Edwin Gloudemans van Lekkerland. Naast de duidelijke ‘on the go’-functie, heeft deze locatie ook een regionale rol als ‘takeout & delivery’-locatie. De vestiging is sinds 15 december geopend. Sinds de opening  staat de franchisenemer wekelijks in de Omzet Top 5 van best presterende filialen vertelt Pinedo trots. De bedoeling is dat er snel meerdere vestigingen van Spare Rib Expres gaan komen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Spare Rib Express opent 80e bezorgrestaurant in Gouda

Formulenieuws – Fastfoodformule Spare Rib Express heeft in Gouda de deuren geopend van het 80e bezorgrestaurant. Franchisenemers van de locatie zijn de broers Bob en Niels van der Wende die al drie andere restaurants van de formule runnen. Sinds 2020 zijn de broers al bij de franchiseformule aangesloten.

Lees bericht



Sportproducten XXL Nutrition bij 220 Shell-locaties

Petrol – Shell gaat op 220 tankstationlocaties de eiwitproducten verkopen van XXL Nutrition. Dat heeft René van der Zel van XXL Nutrition donderdag bekend gemaakt. Sport- en eiwitproducten worden steeds vaker als assortimentsuitbreiding ingezet bij tankstations.

Lees bericht

EuroParcs opent onbemande shops op vakantieparken

Vakantieparken – EuroParcs gaat tot het einde van dit jaar in totaal tien onbemande parkshops openen op vakantieparken verspreid over Nederland. Bezoekers kunnen in de winkels de belangrijkste dagelijkse boodschappen halen en bij een zelfscankassa afrekenen.

Lees bericht


‘Meer aanbod proteïne drinks & bars binnen tankstations’

Ontwikkeling – Steeds vaker worden de tankstationsgezien als aankoop- en verkoopkanaal van proteïne drinks & bars. Ook de tankstationmaatschappijen zelf en de groothandels geloven in deze relatief nieuwe categorie. De Haan Minerale Oliën doet een test met het sterk groeiende merk XXL op een aantal locaties en ook groothandel Lekkerland heeft een aantal producten opgenomen.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid