Nieuw van Dr. Oetker: 'pizza's die smaken alsof je in de pizzeria zit'

Pizzabodem met gegrilde groenten van Dr. Oetker

Advertorial - “De Fast & Fresh pizza’s van Dr. Oetker die wij in ons restaurant serveren worden door onze gasten bijzonder lekker gevonden. De smaak is zalig. Je krijgt een heerlijke verse bodem met allerlei lekkere ingrediënten die onze kok er vers op heeft gedaan. Wij willen alleen nog maar deze pizza’s!”

Dat zegt hotelmanager Mariëlle de Wilde van XO Hotels Blue Tower**** in Amsterdam. XO Hotels, de afkorting van eXplore Our Hotels, is een nieuwe hotelketen met acht hotels in de hoofdstad. XO Hotels Blue Tower, makkelijk te herkennen aan de blauwe toren, ligt aan snelweg A10 in wijk Bos en Lommer, heeft 188 kamers en trekt zowel zakenmensen als toeristen. Dat het restaurant van het hotel een assortiment Fast & Fresh pizza’s van Dr. Oetker op de menukaart heeft staan, blijkt voor alle gasten meteen al bij het betreden van de lift. “We hebben de poster met daarop de pizza’s opvallend in de lift hangen. Iedereen kan zien dat als ze trek hebben in een lekkere pizza ze in ons restaurant moeten zijn”, aldus De Wilde die op horecavakbeurs Horecava voor het eerst kennismaakte met Fast & Fresh pizza. “Als hotel waren we op zoek naar iets lekkers voor in ons restaurant. Toen we in de stand van Dr. Oetker deze pizza’s proefden, waren we meteen verkocht. Ze smaken alsof je in de pizzeria zit. Die moesten ook in ons restaurant op de kaart!”

Nieuw pizzaconcept

Fast & Fresh Pizza is een nieuw en innovatief pizzaconcept van pizzaspecialist Dr. Oetker Professional. Fast & Fresh Pizza stelt ondernemers in staat om kant & klare pizzabodems die net warm afgebakken uit de oven komen, te toppen met de lekkerste verse ingrediënten. Snel, gemakkelijk, de perfecte versbeleving, maar vooral de ideale oplossing voor pizza out-of-home. En een introductie die is ingegeven doordat Dr. Oetker Professional ondernemers altijd in staat stelt een eigen en verse ‘touch’ aan producten te geven. XO Hotels Blue Tower in Amsterdam heeft vijf Fast & Fresh pizza’s op de kaart staan. “Dat zijn de margherita, caprese, tuna, chicken piri piri en de pizza gegrilde groenten”, aldus De Wilde. Zodra de gast aan tafel een keuze heeft gemaakt, waarbij er de mogelijkheid is te kiezen voor extra toppings, wordt de pizza in een paar minuten bereid door kok Farid. “Farid werkt al tien jaar in ons hotel en is gek op het maken van pizza’s”, zegt De Wilde. “Vooral deze, want hierin heeft hij een stukje vrijheid. Hij doet er de verse topping op, maar doet er ook vaak zelf wat extra’s mee. Extra knoflook op de rand bijvoorbeeld. Dat waarderen de gasten”, aldus De Wilde die erg blij is met het nieuwste pizza-assortiment. “Een tijdje kregen we verkeerde pizza’s aangeleverd van een andere aanbieder. Meteen liep het niet. In de Fast & Fresh pizza’s bereid door Farid proef je zijn enthousiasme.”

Kwaliteit

In XO Hotels Blue Tower wordt de bodem van de Fast & Fresh pizza’s warm en krokant in de oven gebakken, vervolgens gaat de topping met verse ingrediënten erop en daarna kan de pizza naar de gast. “Deze pizza’s zijn makkelijk te maken”, zegt De Wilde. “En die snelheid heb je in een hotel als de onze nodig. Een diepvriespizza heeft een andere bereiding. Fast & Fresh pizza’s zijn gemakkelijk te maken, ze bieden altijd dezelfde kwaliteit, je bespaart er tijd mee en ze smaken erg lekker. We hopen zo veel mogelijk mensen in ons hotel te mogen begroeten zodat ze de pizza’s zelf kunnen proeven!”

Meer informatie:

Dr. Oetker Professional

Contactpersoon: Marleen Kolijn

Tel. (033) 451 79 00

E-mail: professional@oetker.nl

Website: www.oetker-professional.nl

Auteur: Steffen van Beek