Nieuwe Fuze Tea is zowel warm als koud te drinken

De Coca-Cola Fuze Tea die zowel koud als warm is te drinken

Frisdrank – De commercial wordt al vertoond; een nieuwe variant Fuze Tea voor de komende wintermaanden met een nieuwe smaak (zwarte thee, appel en  kaneel), maar... des te opvallender: de variant is zowel koud (onderweg) als warm (thuis op de bank) te drinken.

Hierdoor kunnen de ijstheeliefhebbers het drankje in een mok in de magnetron opwarmen en er ook warm van genieten. De nieuwe ijsthee-variant van Coca-Cola wordt ondersteund door de campagne ‘This Winter, me time is Fuze Tea Winter tea time’. Zeker de decembermaand staat bol van de 'sociale' activiteiten, zoals cadeautjes kopen, Kerst en eindejaarfeestjes op het werk en bij vrienden. Een avondje alleen is dan wel zo lekker, volgens de boodschap van de commercial. Daarom vertelt het verhaal dat je bij thuiskomst Fuze Tea inschenkt in een mok, deze 60 seconden in de magnetron zet en vervolgens van de warme drank geniet en tot rust komt.

Lage calorieën

Net zoals de andere Fuze Tea fusion varianten is de zwarte thee, appel en kaneel laag in calorieën en gemaakt met thee die afkomstig is van Rainforest Alliance Certified™-theeproducenten. Dat staat voor duurzame landbouw, instandhouding van natuurlijke hulpbronnen en het welzijn van de lokale gemeenschap en werknemers. De Fuze Tea, zwarte thee appel en kaneel is verkrijgbaar bij supermarkten en bij verschillende on-the—locaties in een 100 procent recyclebare 400ml PET-fles.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek