Nieuwe KFC Damrak kent verschillende zones

KFC aan het Damrak kent verschillende zones voor gezinnen en snelle snack

Formulenieuws – Na een grondige verbouwing is KFC aan het Damrak in Amsterdam geopend. In het nieuwe ontwerp van de lobby komt de verse productbereiding prominent naar voren en zijn verschillende zones ingericht voor diverse momenten: van een snelle snack, lunchen met een groep vrienden tot dineren met het gezin.

Het restaurant is in de afgelopen maand van kelder tot nok volledig aangepakt, waarbij het interieur maar ook alle installaties en keukenapparatuur vervangen werden. Het restaurant is na deze verbouwing weer helemaal up to date, zowel voor de gast als voor de werkomstandigheden voor medewerkers.

Masterfranchiser

Het fastfoodrestaurant wordt gerund door Collins Foods Europe, de grootste franchisepartner van KFC in Nederland. Collins Foods Europe heeft inmiddels 20 KFC restaurants onder haar hoede en is een vooraanstaande KFC franchisepartner in Australie en Europa. Op de vestiging aan het Damrak werkt een team van 150 mensen. Restaurant General Manager (RGM) is Niroshini Ramachantran.Collins heeft plannen meerdere nieuwe locatie dit jaar te openen.

Verse kip

In iedere KFC wordt de hele dag door verse kip in de keuken door goed getrainde koks gemarineerd, gepaneerd en bereid. Hiermee verzekert KFC de smaak, knapperigheid, en kwaliteit en claimt KFC “the world’s greatest fried chicken” te serveren. Het menu bij KFC bestaat uit: kipstukken, boneless strips, wraps, salads, burgers, boxmeals, kids meals en de buckets.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek