Nieuwe topman Mondelēz International


Benoeming - Romeo Lacerda is benoemd tot President Western Europe (België, Spanje, Frankrijk, Griekenland, Italië, Nederland en Portugal) bij Mondelēz International. Hij volgt Vince Gruber op die Executive Vice President en President Europe wordt bij het bedrijf. Hiervoor was Romeo Lacerda werkzaam als President Biscuits Mondelēz Europe. West-Europa is een belangrijke regio voor Mondelēz International, goed voor meer dan een derde van de omzet uit de activiteiten van de groep in Europa. Romeo Lacerda wil de activiteiten binnen de snackafdeling van Mondelēz International in West-Europa afstemmen op de bedrijfsmissie “Snacking Made Right”.  Met deze missie streeft Mondelēz ernaar de consument snacks aan te bieden die in overeenstemming zijn met de vereisten en verwachtingen van verantwoorde voeding. Bron: Mondelēz Benoeming - Romeo Lacerda is benoemd tot President Western Europe (België, Spanje, Frankrijk, Griekenland, Italië, Nederland en Portugal) bij Mondelēz International. Hij volgt Vince Gruber op die Executive Vice President en President Europe wordt bij het bedrijf. Hiervoor was Romeo Lacerda werkzaam als President Biscuits Mondelēz Europe. West-Europa is een belangrijke regio voor Mondelēz International, goed voor meer dan een derde van de omzet uit de activiteiten van de groep in Europa. Romeo Lacerda wil de activiteiten binnen de snackafdeling van Mondelēz International in West-Europa afstemmen op de bedrijfsmissie “Snacking Made Right”.  Met deze missie streeft Mondelēz ernaar de consument snacks aan te bieden die in overeenstemming zijn met de vereisten en verwachtingen van verantwoorde voeding. Bron: Mondelēz

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Napoleon snoepjes voortaan in waspapieren wikkel

Zoetwaren - Snoepproducent Confiserie Napoleon stapt vanaf dit najaar over op een waspapieren wikkel in plaats van de traditionele plastic variant. De nieuwe verpakking geldt voor alle 27 smaakvarianten. Met de jaarlijkse verkoop van 360 miljoen snoepjes in Nederland en België bespaart het merk 60.000 kg plastic.

Lees bericht


ISM 2023 naar april vanwege onrust in de zoetwarenmarkt

Beurzen - 's Werelds grootste vakbeurs voor zoetwaren en snacks verschuift volgend jaar eenmalig van januari naar april. De uitdagingen en de onzekerheden binnen de internationale zoetwarenindustrie zijn dermate groot dat organisatie in samenspraak met fabrikanten en belangenpartijen heeft besloten de beurs drie maanden uit te stellen. De beurs is volgend jaar ook een dag korter.

Lees bericht


Snoep is er nu ook met NutriScore A

Zoetwaren – Food2Smile komt met snoepjes die boordevol vezels zitten, maar geen suiker bevatten en ook nog eens vegan zijn. Hierdoor mogen de ‘Happy Sour’ en ‘Fruit-tastic’ als enige snoepjes op de Nederlandse markt de Nutri-Score A claimen én lanceert Food2Smile gelijk het allereerste suikervrije zure gummysnoepje van Nederland.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid