Nieuwe vestiging Par Hasard combineert frites met champagne

Par Hasard Amsterdam

Formulenieuws – De nieuwe locatie van friterie Par Hasard Hoofddorpplein in de Amsterdamse Schinkelbuurt gaat de verkoop van huisgemaakte frites combineren met Bourgondische Limburgse wijnen en champagne. Na een rigoureuze verbouwing is het pand omgetoverd naar een locatie waar gasten terecht kunnen voor lunch, borrel en diner. Maandag 10 juni is de opening.

Par Hasard Hoofddorpplein beschikt over een eetcafé, friterie met een eigen entree en een groot terras. De locatie wordt gerund door franchiseondernemer Vincent Weijl en zijn vriendin Jane Kelly.

Par Hasard is de eerste en enige friterie in Nederland die doorloopt in een café met bar. Omdat op deze de locatie fors wordt ingezet op de verkoop van speciaalbieren, wijnen en champagne heeft de bar een prominente plek gekregen, namelijk direct bij binnenkomst in het eetcafé. De wijnbar in het midden in de zaak leent zich uitstekend als borrelplek.

Verder veel aandacht voor de cocktails. Deze worden gemaakt met wodka uit Maastricht, gemaakt van aardappelen uit Maastrichtse grond. Toch is het niet alleen drank en frites dat Par Hasard serveert. Gasten kunnen namelijk ook terecht voor een lunch met kop koffie en verse jus.

Naast huisgemaakte frites met eigen sauzen en biologische frikadellen, zijn er tevens klassiekers als fish & chips, Limburgs Zoervleis en bavette van Angus te bestellen. Al deze gerechten zijn ook af te halen of kunnen worden bezorgd thuis of op werk.

Vestigingen

Inmiddels beschikt Par Hasard over vijf vestigingen; Amsterdam De Pijp, Bullewijck by Par Hasard in Amsterdam Zuidoost, Par Hasard Scheveningen, Par Hasard Almere en Par Hasard Alkmaar. Maandag 10 juni wordt daar de zesde vestiging aan toegevoegd: Par Hasard Hoofddorpplein in Amsterdam.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek