NS-formule Julia’s gaat uitstraling en assortiment aanpassen

Nieuwe uitstraling Julia's op Rotterdam Centraal (Foto: Tycho Müller)

Formulenieuws – De locatie van Julia’s op Station Rotterdam Centraal had de primeur gisteren: de pastaformule van NS Stations krijgt namelijk een nieuwe uitstraling en een uitgebreider assortiment. Ook de afhandelingstijd wordt straks op alle locatie versneld.

Tenminste als het nieuwe concept de reiziger bevalt, zo laat NS Stations weten. Maar als het in de smaak valt dat worden alle 18 winkels, gelegen op de NS stations de komende twee jaar vernieuwd.

Snel bestellen

De vernieuwde stationswinkels van Julia’s zijn voorzien van een moderne inrichting en digitaal bestelproces. Bezoekers kunnen bij de kassa of via de bestelzuil eenvoudig een bestelling plaatsen. Dit zorgt voor een vlotte werkwijze zodat reizigers nog sneller geholpen zijn en hun reis kunnen vervolgen. Snelheid en gemak zijn belangrijke aspecten op een stationslocatie. Liset Deelder, Business Manager van Julia’s: “Met de nieuwe Julia’s willen we ervoor zorgen dat reizigers snel en makkelijk hun gerechten kunnen bestellen.” Klanten van Julia’s moeten binnen een paar minuten met hun pasta of verse salade onderweg zijn naar de trein.

Verse salades en focaccia’s

Naast de bestelzuil en de handelingssnelheid wordt ook het assortiment uitgebreid met verse salades en focaccia’s. De formule moet hierdoor ook op andere eetmomenten interessanter worden. Reizigers kunnen dat in de achtend voor een koffievariant aankloppen en tussen de middag voor een lunch met verse salades en Italiaanse broodjes. In de avond kunnen reizigers kiezen uit diverse pasta’s, bijvoorbeeld een volkoren pasta of courgettini (spaghetti van courgette).

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek