Oma Bob prominent op vernieuwde verpakkingen snacks Oma Bobs

De nieuwe verpakkingen stralen volgens Jurgen Ottenhoff uit waar Oma Bobs Snacks voor staat

Frituursnacks -  De verpakkingen van de bitterballen en croquetten van Oma Bobs Snacks zijn compleet vernieuwd. Oma Bob, de oma van eigenaar Jurgen Ottenhoff, heeft op de verpakkingen een prominente plaats gekregen.

“De nieuwe verpakkingen stralen uit waar Oma Bobs Snacks voor staat en waar onze inspiratie vandaan komt”, zegt Jurgen Ottenhoff. “De door ons zelf ontwikkelde bitterballen en croquetten zijn vandaag de dag nog steeds geïnspireerd op hoe mijn oma Bob vroeger haar beroemde garnalen croquetten met veel liefde bereidde en bijna iedere zondag aan onze familie serveerde. Door middel van het smaakzegel bevestigen we waar we voor staan, wat we echt het belangrijkste vinden en dat is smaak.”

Huisstijl
De slogans ‘Met de liefde van Oma Bobs’ en ‘Verwen uw gasten met smaak!’ zijn het uitgangspunt geweest voor het nieuwe ontwerp. De verpakkingen sluiten aan bij de vorig jaar geïntroduceerde nieuwe huisstijl en zien er volgens de snackfabrikant fris uit in de vertrouwde Oma Bobs kleuren. Oma Bobs Snacks levert exclusief aan de horeca een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit: van bitterbal tot truffelcroquette.

Bron: Oma Bobs/@FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk