Ombouwoperatie Kwalitaria in volle gang; eerste vestiging nieuwe stijl geopend

Vorig jaar maakte de cafetariaformule bekend dat ze de komende jaren alle vestigingen om wil bouwen naar de nieuwste generatie

Convenience - Cafetariaformule Kwalitaria zit middenin de ombouwoperatie van al haar vestigingen naar die van de nieuwe generatie. In de Zwolse wijk Stadshagen opende dinsdag de eerste in de nieuwe uitstraling.

Vorig jaar maakte de cafetariaformule bekend dat ze de komende jaren alle vestigingen om wil bouwen naar de nieuwste generatie. De eerste ombouw is inmiddels een feit met de heropening van Kwalitaria Stadshagen aan de Belvédèrelaan in Zwolle. De zaak is van top tot teen in een nieuw jasje gestoken en kreeg onder meer een open plafond, nieuwe vloer, nieuwe tegels en nieuwe meubels. De nieuwe inrichting is erop gericht dat gasten graag wat langer blijven zitten. De vestiging heeft het moment aangegrepen om tevens het assortiment uit te breiden op het gebied van maaltijden. Daarnaast kunnen consumenten binnenkort ook online hun favoriete gerechten bestellen.
Sinds 2004 is Kwalitaria een franchiseformule van Franchise Friendly Concepts (FFC), de grootste zelfstandige fastservice franchiseorganisatie in Nederland. Voor haar producten gebruikt de formule duurzaam Hollands vlees en plofkipvrije kip, zijn de burgers van Hollands MRIJ-rundvlees en de broodjes van biologisch graan.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk