Ondernemer Verkerk eerste franchisenemer steakhouse en grillformule Ribsfactory


Convenience - Ondernemer Michiel Verkerk wordt op 1 september officieel de eerste franchisenemer van de steakhouse en grillformule Ribsfactory. Verkerk gaat leiding geven in de eind mei geopende vestiging van Ribsfactory in Delft. De franchiseovereenkomst hiertoe is 9 augustus ondertekend tussen franchisegever Ribsfactory en Verkerk. Ondernemer Verkerk werkte jarenlang als restaurant manager bij McDonald’s. Ribsfactory is een steakhouse en grill restaurantketen waarin huisgemaakte spareribs, burgers en steaks centraal staan. De formule telt momenteel tien vestigingen, verspreid over de Randstad, Noord-Brabant en in het oosten van het land. Ribsfactory gebruikt uitsluitend pure en eerlijke ingrediënten. Om alle smaken te behouden, worden de vleesgerechten bereid op echte lavagrills. Bron: @FoodClicks Convenience - Ondernemer Michiel Verkerk wordt op 1 september officieel de eerste franchisenemer van de steakhouse en grillformule Ribsfactory. Verkerk gaat leiding geven in de eind mei geopende vestiging van Ribsfactory in Delft. De franchiseovereenkomst hiertoe is 9 augustus ondertekend tussen franchisegever Ribsfactory en Verkerk. Ondernemer Verkerk werkte jarenlang als restaurant manager bij McDonald’s. Ribsfactory is een steakhouse en grill restaurantketen waarin huisgemaakte spareribs, burgers en steaks centraal staan. De formule telt momenteel tien vestigingen, verspreid over de Randstad, Noord-Brabant en in het oosten van het land. Ribsfactory gebruikt uitsluitend pure en eerlijke ingrediënten. Om alle smaken te behouden, worden de vleesgerechten bereid op echte lavagrills. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Antonio Stroes verkoopt deel Kwalitaria aan Antea

Formulenieuws – Antonio Stroes, oprichter en aandeelhouder van cafetariaformule Kwalitaria, heeft een deel van zijn aandelen verkocht aan investeringsmaatschappij Antea. Hiermee gaat het cafetariabedrijf een volgende fase in, die zich richt op overnames en ook gericht is op de zakelijke markt.

Lees bericht

Zuster Evie breidt management uit

Management - Per 1 juli 2021 treden Annet Nijbroek en Maaike Waarts toe tot het managementteam van Zuster Evie als management trainees. Zuster Evie is een franchiseformule voor lokaal gemaakte lekkernijen, opgericht door Eline Tromp-Vrielink in 2014.

Lees bericht


Broers van der Wende openen tweede Spare Rib Express

Formulenieuws - Al maanden keken de broers uit naar de opening van hun tweede Spare Rib Express. Na Drachtsteden wilden zij een tweede locatie in Sliedrecht om hun gasten van een snelle bezorgmaaltijd te voorzien. Onlangs werd het bezorgrestaurant officieel geopend.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid