Online platform moet vindbaarheid high tea-locaties verbeteren

Website van hightea.nl

Online platform – Vanaf vandaag is het nieuwe online platform HighTea.nl actief. De website verzamelt hightea-locaties in Nederland en moet de vindbaarheid van deze horecalocaties voor consumenten gemakkelijker maken.

Het idee voor een website op het gebied van high tea is afkomstig van Robin Streng. Volgens Streng is de high tea al jaren populair – en wordt het maandelijks ook tienduizenden keren gegoogeld – maar ontbrak nog een platform waarop geïnteresseerden een locatie kunnen vinden en direct kunnen reserveren. Streng: ”Als medeoprichter van Reclamefolder.nl weet ik dat overzicht, inspiratie en gemak meerwaarde creëren voor consumenten.” Daarom kunnen ondernemers via onze website hun hightea-concept bij een breed publiek onder de aandacht brengen en zo meer gasten aantrekken. Consumenten krijgen namelijk per stad een handig overzicht van aangesloten bedrijven die een high tea aanbieden.

No cure-no pay

HighTea.nl werkt niet met abonnementen, maar op basis van no cure-no pay. Streng: “Alleen over een gereserveerde en genuttigde high tea wordt een vergoeding gerekend. Bovendien kunnen alle bedrijven zich tot juli gratis aanmelden.” Aangesloten bedrijven kunnen via een persoonlijk account hun eigen pagina beheren, personaliseren en reageren op recensies.

De website geeft behalve een overzicht van locaties, ook informatie over workshops op het gebied van high tea. Maar er is ook een blog te vinden met tips en recepten. Ook is te zien welke locatie een glutenvrije of veganistische high tea aanbiedt.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek