Ook OSP schakelt over op No Fairytales


Groente – Horecabedrijf Debuut, Appèl,  restaurantketen De Beren, BackWERK en Deli2Go van Shell gingen al voor, maar nu schakelt ook cateraar OSP over op de groentetortilla’s van No Fairytales. De bedrijven waar OSP de catering voor verzorgt, krijgen dus voortaan de met 45% groente verrijkte tortilla’s aangeboden. OSP is aanbieder van zakelijke horeca en als bedrijf onderdeel van horecaspecialist Vermaat. Ze wil niet de grootste, maar wel een van de duurzaamste dienstverleners van Nederland zijn. Duurzaam, ‘groen’ en biologisch staan hoog op de agenda van het bedrijf. OSP werkt daarom bij voorkeur met producenten en leveranciers die duurzaam ondernemen. Ook streeft de cateraar naar een assortiment dat voor 50% uit biologische producten bestaat. Startup No Fairytales is een Nederlandse food startup die groentetortilla’s produceert in de smaken paprika & chili, wortel en rode biet. Daarnaast lanceerde het bedrijf onlangs groente hamburger-broodjes. Bron: @FoodClicks Groente – Horecabedrijf Debuut, Appèl,  restaurantketen De Beren, BackWERK en Deli2Go van Shell gingen al voor, maar nu schakelt ook cateraar OSP over op de groentetortilla’s van No Fairytales. De bedrijven waar OSP de catering voor verzorgt, krijgen dus voortaan de met 45% groente verrijkte tortilla’s aangeboden. OSP is aanbieder van zakelijke horeca en als bedrijf onderdeel van horecaspecialist Vermaat. Ze wil niet de grootste, maar wel een van de duurzaamste dienstverleners van Nederland zijn. Duurzaam, ‘groen’ en biologisch staan hoog op de agenda van het bedrijf. OSP werkt daarom bij voorkeur met producenten en leveranciers die duurzaam ondernemen. Ook streeft de cateraar naar een assortiment dat voor 50% uit biologische producten bestaat. Startup No Fairytales is een Nederlandse food startup die groentetortilla’s produceert in de smaken paprika & chili, wortel en rode biet. Daarnaast lanceerde het bedrijf onlangs groente hamburger-broodjes. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

No Fairytales komt met volkoren groentetortilla

Introductie  – Het is voedselverbeteraar No Fairytales gelukt om een groentetortilla te maken met volkorenmeel in plaats van tarwebloem. Probleem bij gebruik volkoren in plaats van tarwebloem is volgens No Fairytales dat de tortilla te droog of te klef wordt.

Lees bericht


No Fairytales komt met ‘gezondere’ tussendoorreep

Introductie – No Fairytales introduceert drie nieuwe repen die 58% minder suiker, 25% minder calorieën en 154% meer vezels bevatten dan gemiddelde tussendoorrepen. Met deze introductie zet het bedrijf, zoals het zelf zegt, haar missie voort om dagelijks eten beter te maken en de norm te veranderen.

Lees bericht

No Fairytales lanceert een verse salsa

Introductie -  No Fairytales heeft een nieuwe innovatie gelanceerd: een verse salsa gemaakt van vers gesneden groenten, zonder toegevoegde suikers, laag in kcal en Nutri-score A. De vers gesneden tomatensalsa van No Fairytales is, na het succes van de groentetortilla’s en burrito’s, het volgende product dat gelanceerd is met als doel consumenten te helpen om gemakkelijk en snel...

Lees bericht



Jumbo zet met ‘van Dichtbij’ Nederlandse producten centraal

Formulenieuws  - Vanaf eind dit jaar kunnen klanten Jumbo huismerkproducten van Nederlandse bodem terugvinden in het schap onder de noemer ‘van Dichtbij’. Jumbo speelt met ‘van Dichtbij’ in op de toenemende vraag van klanten naar producten zoals eieren, groenten en fruit, vlees en zuivel uit Nederland.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid