Ook pizzaketen Papa John’s komt met vegan pizza’s

Papa John's komt met drie vegetarische pizza's

Formulenieuws – Papa John’s heeft drie vegetarische pizza’s toegevoegd aan het assortiment. Daarmee speelt ook deze pizzaketen in op de groeiende belangstelling voor volledig diervrije producten.

De drie plantaardige pizza’s ‘Sheese & Tomato’, ‘Hot Pepper Passion’ en de ‘Garden Party’ zijn vanaf vandaag in alle vestigingen van Papa John’s te bestellen. De vegan pizza’s worden gegarneerd met een zuivelvrije kaas, genaamd ‘Sheese’ . Tony Kalsi, Marketing Director van Papa John’s over de motivatie om met de vegan pizza’s te komen: “We moeten ons blijven ontwikkelen als grote pizzaketen, anders missen we de aansluiting met de klant. Tot nu toe was er één belangrijke groep die wij niet konden bedienen; de mensen met een veganistische levensstijl. Daar is vanaf vandaag verandering in gekomen.”

Sheese & Tomato

In Engeland werd al sinds begin dit jaar i alle vestigingen vegan pizza’s aangeboden, waaronder de ‘Sheese & Tomato’. De vegetarische producten zijn er niet alleen voor de veganisten, maar ook voor mensen die veganistisch eten willen proberen of degenen die allergisch zijn voor zuivelproducten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek