Opnieuw organiseert BOVAG pitstop voor Verstappen-fans

Opnieuw BOVAG-pitstop voorafgaand aan Spa Francorchamps

Formule 1 – Voor alle racefans die op weg zijn naar de Grand Prix Formule 1 van Spa Francorchamps organiseert BOVAG dit jaar opnieuw een spitstop langs de A2. Op 30 augustus kunnen alle bezoekers aan dit spektakel vanaf 06:00 uur bij verzorgingsplaats Knuvelkes ter hoogte van Eijsden terecht voor een gratis kop kofie en ontbijtje.

De BOVAG organiseert de pitstop voor de derde keer. Elke editie wordt er door duizenden reizigers gebruik gemaakt van de tussenstop naar het Ardennen-circuit. De BOVAG F1 Pitstop is een minifestival wordt neergezet op de laatste parkeerplaats voor de Belgische grens. De fans kunnen er de benen strekken en krijgen koffie en ontbijtje. Wie dat wil kan zichzelf laten masseren. Bij technische problemen staan de monteurs van BOVAG standby.

Bezoekers kunnen ook op de foto in een speciale F1-photobooth en zelf een virtueel rondje racen op een Playstation. Daarnaast springkussens, gratis racetijdschrift en andere zaken, zoals de officiële merchandise van Max Verstappen. Red Bull verzorgt met een DJ de muzikale omlijsting van het evenement.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek