OSI Europe introduceert burgerconcept ‘The Deli Burger’
Introductie - OSI Europe introduceert op de Horecava het burgerconcept ‘The Deli Burger’. Bij dit concept worden premium hamburgers gecombineerd met luxe vleeswarentoppings. In samenwerking met tv-kok Evert te Pas worden op de beurs tien van dergelijke burgerrecepten gepresenteerd met de merken Bakx Foods, Foodworks en henri van de bilt. Het concept van ‘The Deli Burger’ bestaat uit het combineren van hoogwaardige rundvlees- en kipfiletburgers met kwalitatief hoogwaardige vleeswaren. “Wij willen de ondernemers graag leren hoe je goede burgers bakt en hen inspireren met recepten,” aldus William Barker, Sales Director Benelux OSI Europe. “Het is de eerste keer dat de verschillende bedrijven van de Amerikaanse OSI Group en hun merken in de Benelux samenwerken. De sfeer en uitstraling van de stand is daarom dit jaar verrassend anders; middels een stoere foodcourt wordt ingespeeld op de huidige horecabeleving.” Tijdens de Horecava introduceert OSI Europe ook een tweetal nieuwe premium kipfiletsnacks: de Laguna Cripsy Chicken en de Mega Crispy Fingers, onder het merk Foodworks. De Laguna Crispy Chicken is een krokante kipfiletburger die ook deel uitmaakt van het Deli Burger-concept. De Mega Crispy Fingers zijn een aanvulling op het huidige kipnuggetassortiment. Het burgerbeleg van henri van de bilt bestaat uit gerookte ribeye, tapasspek, streaky bacon, carpaccio en Kempische ham. Vleeswaren van hele delen met de beste smaak, gezouten of op beukenhout gerookt en/of gerijpt in de tijd. Bron: @FoodClicks Introductie - OSI Europe introduceert op de Horecava het burgerconcept ‘The Deli Burger’. Bij dit concept worden premium hamburgers gecombineerd met luxe vleeswarentoppings. In samenwerking met tv-kok Evert te Pas worden op de beurs tien van dergelijke burgerrecepten gepresenteerd met de merken Bakx Foods, Foodworks en henri van de bilt. Het concept van ‘The Deli Burger’ bestaat uit het combineren van hoogwaardige rundvlees- en kipfiletburgers met kwalitatief hoogwaardige vleeswaren. “Wij willen de ondernemers graag leren hoe je goede burgers bakt en hen inspireren met recepten,” aldus William Barker, Sales Director Benelux OSI Europe. “Het is de eerste keer dat de verschillende bedrijven van de Amerikaanse OSI Group en hun merken in de Benelux samenwerken. De sfeer en uitstraling van de stand is daarom dit jaar verrassend anders; middels een stoere foodcourt wordt ingespeeld op de huidige horecabeleving.” Tijdens de Horecava introduceert OSI Europe ook een tweetal nieuwe premium kipfiletsnacks: de Laguna Cripsy Chicken en de Mega Crispy Fingers, onder het merk Foodworks. De Laguna Crispy Chicken is een krokante kipfiletburger die ook deel uitmaakt van het Deli Burger-concept. De Mega Crispy Fingers zijn een aanvulling op het huidige kipnuggetassortiment. Het burgerbeleg van henri van de bilt bestaat uit gerookte ribeye, tapasspek, streaky bacon, carpaccio en Kempische ham. Vleeswaren van hele delen met de beste smaak, gezouten of op beukenhout gerookt en/of gerijpt in de tijd. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Horecava trekt 71.000 bezoekers
Beurzen - De 63ste editie van de Horecava in RAI heeft volgens de organisatie 71.000 bezoekers getrokken. Een groei van bijna 7 procent ten opzichte van de voorgaande editie. De groei wordt met name toegeschreven aan de positieve omzetontwikkeling in de horeca en het feit dat horecaondernemers meer op zoek zijn naar innovaties en trends om omzetkansen te verzilveren. De afgelopen dagen...
Lees berichtHendriksen en De Jong winnaars Dobla Pastry Battle
Wedstrijd - ‘The Dobla Pastry Battle Edition NL’, de patisseriewedstrijd voor banket- en chocoladeprofessionals, is dit jaar gewonnen door Tineke Hendrikse en David de Jong van Culinair Centrum Beverwijk. Een vakjury verkoos dit patisserieteam na een patisseriewedstrijd uit zes andere deelnemers tijdens de Horecava in de RAI Amsterdam. De wedstrijd is er voor alle koks en patissiers die passie, affiniteit...
Lees berichtPrijzenregen voor VITAM tijdens Horecava
Wedstrijden – Cateraar VITAM wist tijdens de afgelopen Horecava verschillende prijzen in de wacht te slepen. Zo was er een erepodium tijdens De Lekkerste Wedstrijden en werd de cateraar benoemd tot beste foodservicebedrijf binnen catering. De Horecava was daarmee erg succesvol voor VITAM. De stamppot Winter Wonderland van chef Rob Kramer van VITAM werd het ‘Lekkerste Stamppotje met minder zout’ en...
Lees berichtLekkerland geeft inzicht in High Traffic & Convenience op Horecava
Groothandel – Als partner in het InnovationLAB op de Horecava deelt Lekkerland van maandag 7 januari t/m donderdag 10 januari 2019 in de RAI in Amsterdam, haar kijk op de toekomst van de conveniencemarkt. De groothandel wil laten zien welke kansem ondernemers in de ‘on-the-go’-segment hebben om succesvol in te kunnen spelen op de huidige consumententrends. Op het zogenaamde InnovationLAB op de...
Lees berichtMeer beleving en nieuwe initiatieven op Horecava 2019
Beurzen – De aankomende horecavakbeurs Horecava introduceert het nieuwe Food Mobility & Delivery. Het Bar segment groeit met extra aandacht voor speciaal- en craft bier. Fast Casual en Fast Service bevinden zich samen in een hal van 12.000m². Het Innovation LAB laat vernieuwende oplossingen zien en het Startup-LAB staat vol nieuwe ondernemingen. Zo maar enkele initiatieven op de aanstaande vakbeurs voor foodprofessionals....
Lees berichtTweede InnovationLAB in teken van Food Culture
Beurzen - De Horecava presenteert in januari opnieuw het InnovationLAB. Deze editie staat volledig in het teken van Food Culture: de manier waarop mensen omgaan met eten in relatie tot hun leefstijl. Professionals uit de foodservice branche zijn uitgenodigd om bij dit onderdeel van de beurs de belangrijkste trends en innovaties optimaal te beleven. Hier kunnen zij in verschillende werelden...
Lees bericht