OSI Europe introduceert burgerconcept ‘The Deli Burger’

OSI Europe introduceert premium hamburgers met luxe vleeswaren

Introductie - OSI Europe introduceert op de Horecava het  burgerconcept ‘The Deli Burger’. Bij dit concept worden premium hamburgers gecombineerd met luxe vleeswarentoppings. In samenwerking met tv-kok Evert te Pas worden op de beurs tien van dergelijke burgerrecepten gepresenteerd met de merken Bakx Foods, Foodworks en henri van de bilt.

Het concept van ‘The Deli Burger’ bestaat uit het combineren van hoogwaardige rundvlees- en kipfiletburgers met kwalitatief hoogwaardige vleeswaren. “Wij willen de ondernemers graag leren hoe je goede burgers bakt en hen inspireren met recepten,” aldus William Barker, Sales Director Benelux OSI Europe. “Het is de eerste keer dat de verschillende bedrijven van de Amerikaanse OSI Group en hun merken in de Benelux samenwerken. De sfeer en uitstraling van de stand is daarom dit jaar verrassend anders; middels een stoere foodcourt wordt ingespeeld op de huidige horecabeleving.”

Tijdens de Horecava introduceert OSI Europe ook een tweetal nieuwe premium kipfiletsnacks: de Laguna Cripsy Chicken en de Mega Crispy Fingers, onder het merk Foodworks. De Laguna Crispy Chicken is een krokante kipfiletburger die ook deel uitmaakt van het Deli Burger-concept. De Mega Crispy Fingers zijn een aanvulling op het huidige kipnuggetassortiment. Het burgerbeleg van henri van de bilt bestaat uit gerookte ribeye, tapasspek, streaky bacon, carpaccio en Kempische ham. Vleeswaren van hele delen met de beste smaak, gezouten of op beukenhout gerookt en/of gerijpt in de tijd.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek