Papa John’s Pizza opent vestiging in Almere; formule wil Nederland 'veroveren'

Met de opening van de eerste vestiging in Almere is pizzaketen Papa John’s volgens eigen zeggen bezig met ‘het veroveren van Nederland’

Convenience - Papa John’s, de op drie na grootste pizzabezorgketen ter wereld, heeft aan de Hospitaalpromenade de eerste vestiging van Almere geopend.

Na openingen in onder meer Amsterdam en Rotterdam is Papa John’s begonnen aan wat de pizzabezorgketen noemt ‘het veroveren van de rest van Nederland’. Deze keer is dat op de Hospitaalpromenade in Almere. En de pizzaketen heeft ambitieuze plannen. Zo wil het merk ook op korte termijn doorgroeien naar steden als Den Haag en Leiden. Het bedrijf is altijd op zoek naar locaties en enthousiaste franchisenemers en geeft aan dat op drukke en interessante plekken zij er zeker van zijn dat ook daar hun nieuwe vestigingen een sterke start zullen maken.

Investeren
Papa John’s investeert in elk belangrijk aspect van het bedrijf. Het maakt daarin niet uit of het gaat om de sauzen, toppings, het verse deeg of de dozen waarin de pizza’s worden bewaard. Het hoofddoel is volgens de pizzaformule ‘om te zorgen dat de consument kan genieten van pizza’s van de hoogste kwaliteit’. “Dit concept is onze belofte om de beste ingrediënten van de hoogste kwaliteit te gebruiken in en op onze Papa John’s pizza”, zegt Jitesh Patel, head of development voor Papa John’s Nederland.

Start
Papa John’s ging in juli 2016 van start in Nederland met de opening van de eerste zaak aan de Rijnstraat in Amsterdam. Met ruim 4700 vestigingen wereldwijd is Papa John’s International de op drie na grootste pizza restaurantketen en pizzakoerier ter wereld. De keten heeft ruim 3500 zaken in de Verenigde Staten en meer dan 1200 in 37 andere landen. In de afgelopen 16 jaar hebben consumenten de formule van alle nationale pizzaketens veertien keer uitgeroepen tot nummer 1 op het gebied van klanttevredenheid. Het bedrijf is de officiële pizza sponsor van de National Football League en de Super Bowl 50.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk