Par Hasard opent eerste franchiselocatie in Almere


Formulenieuws – De locatie in Almere Stad wordt de vierde vestiging van Par Hasard, de formule die de 'charme van de traditionele frituur vertaalt'. Naast drie locaties- in Amsterdam Zuid, Amsterdam West en op de pier in Scheveningen – van Maastrichtenaar Xander Hasaart, start nu zijn voormalige chef een eigen friterie in Flevopolder. Hasaart heeft een ambitieuze groei voor ogen: “We willen van Par Hasard een begrip maken in Nederland. Iedere Par Hasard vestiging verdient daarom een eigenaar. Iemand die de zaak een bekend gezicht geeft en die de gast de aandacht geeft die hij verdient. Franchise was dus een logische stap. Met Richard van Deijk hebben wij de juiste franchisenemer gevonden, omdat hij er drie jaar heeft gewerkt en de formule kent.” Par Hasard Par Hasard combineert de to-go frituur van de frietkot met een eetcafé op hoog niveau. De fameuze Par Hasard frieten zijn inmiddels drie keer door de AD Friettest bekroond met de titel ‘beste friet van Amsterdam’. Naast huisgemaakte frieten met zelf gemaakte sauzen en legendarische frikandellen, zijn er tevens klassiekers als fish & chips, zuurvlees en Hollandse biefstuk te bestellen. Par Hasard ontwikkelde met wijnhuis Collovray & Terrier eigen huiswijnen voor de beste combinatie met de bourgondische gerechten. Daarnaast schenkt het café verschillende bieren en – als verrassende combinatie - champagne bij de friet. De vestiging in Almere Stad opent in april. Bron: Par Hasard/@FoodClicks Formulenieuws – De locatie in Almere Stad wordt de vierde vestiging van Par Hasard, de formule die de 'charme van de traditionele frituur vertaalt'. Naast drie locaties- in Amsterdam Zuid, Amsterdam West en op de pier in Scheveningen – van Maastrichtenaar Xander Hasaart, start nu zijn voormalige chef een eigen friterie in Flevopolder. Hasaart heeft een ambitieuze groei voor ogen: “We willen van Par Hasard een begrip maken in Nederland. Iedere Par Hasard vestiging verdient daarom een eigenaar. Iemand die de zaak een bekend gezicht geeft en die de gast de aandacht geeft die hij verdient. Franchise was dus een logische stap. Met Richard van Deijk hebben wij de juiste franchisenemer gevonden, omdat hij er drie jaar heeft gewerkt en de formule kent.” Par Hasard Par Hasard combineert de to-go frituur van de frietkot met een eetcafé op hoog niveau. De fameuze Par Hasard frieten zijn inmiddels drie keer door de AD Friettest bekroond met de titel ‘beste friet van Amsterdam’. Naast huisgemaakte frieten met zelf gemaakte sauzen en legendarische frikandellen, zijn er tevens klassiekers als fish & chips, zuurvlees en Hollandse biefstuk te bestellen. Par Hasard ontwikkelde met wijnhuis Collovray & Terrier eigen huiswijnen voor de beste combinatie met de bourgondische gerechten. Daarnaast schenkt het café verschillende bieren en – als verrassende combinatie - champagne bij de friet. De vestiging in Almere Stad opent in april. Bron: Par Hasard/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nieuwe vestiging Par Hasard combineert frites met champagne

Formulenieuws – De nieuwe locatie van friterie Par Hasard Hoofddorpplein in de Amsterdamse Schinkelbuurt gaat de verkoop van huisgemaakte frites combineren met Bourgondische Limburgse wijnen en champagne. Na een rigoureuze verbouwing is het pand omgetoverd naar een locatie waar gasten terecht kunnen voor lunch, borrel en diner. Maandag 10 juni is de opening. Par Hasard Hoofddorpplein beschikt over een eetcafé, friterie met...

Lees bericht


Friterie Par Hasard opent zesde locatie in Alkmaar

Formulenieuws - Op donderdag 25 april 2019 opent friterie Par Hasard in Alkmaar. De zesde vestiging van de frietketen wordt gerund door frietbakker Xander Poort die ook de vestiging van Par Hasard op de Pier in Scheveningen op de kaart heeft gezet. De locatie aan de Laat in Alkmaar beschikt over een ruim terras met meer dan 20 zitplaatsen. Par Hasard heeft een...

Lees bericht

Derde franchiselocatie voor Par Hasard

Formulenieuws – Voor de zomer wordt in de Amsterdamse Schinkelbuurt de derde franchiselocatie geopend van de café-friterie Par Hasard. Eigenaar Xander Hasaart vond in Vincent Weijl de geschikte ondernemer voor zijn bourgondische concept. Inmiddels beschikt Par Hasard over vier vestigingen. Twee in Amsterdam, eentje in Scheveningen en eentje in Almere. De vestiging aan het Hoofddorpplein in de hoofdstad komt daar...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid