Par Hasard opent eerste franchiselocatie in Almere

Sfeerbeeld van een locatie bij Par Hasard

Formulenieuws – De locatie in Almere Stad wordt de vierde vestiging van Par Hasard, de formule die de 'charme van de traditionele frituur vertaalt'. Naast drie locaties- in Amsterdam Zuid, Amsterdam West en op de pier in Scheveningen – van Maastrichtenaar Xander Hasaart, start nu zijn voormalige chef een eigen friterie in Flevopolder.

Hasaart heeft een ambitieuze groei voor ogen: “We willen van Par Hasard een begrip maken in Nederland. Iedere Par Hasard vestiging verdient daarom een eigenaar. Iemand die de zaak een bekend gezicht geeft en die de gast de aandacht geeft die hij verdient. Franchise was dus een logische stap. Met Richard van Deijk hebben wij de juiste franchisenemer gevonden, omdat hij er drie jaar heeft gewerkt en de formule kent.”

Par Hasard

Par Hasard combineert de to-go frituur van de frietkot met een eetcafé op hoog niveau. De fameuze Par Hasard frieten zijn inmiddels drie keer door de AD Friettest bekroond met de titel ‘beste friet van Amsterdam’. Naast huisgemaakte frieten met zelf gemaakte sauzen en legendarische frikandellen, zijn er tevens klassiekers als fish & chips, zuurvlees en Hollandse biefstuk te bestellen. Par Hasard ontwikkelde met wijnhuis Collovray & Terrier eigen huiswijnen voor de beste combinatie met de bourgondische gerechten. Daarnaast schenkt het café verschillende bieren en – als verrassende combinatie - champagne bij de friet.

De vestiging in Almere Stad opent in april.

Bron: Par Hasard/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek