Pathé plaatst eerste Starbucks on the go in Zwolle


Bioscoop – Pathé opende onlangs een nieuwe bioscoop in Zwolle met daarin een vaste ‘starbucks on the go’. Het is de eerste vast Starbucks  koffiecorner binnend e bioscoopketen. Daarnaast presenteerde Pathé een nieuw, fris gestyld uitgiftepunt voor popcorn. De Starbucks on the go koffie is eerder beschikbaar geweest in een testomgeving, maar nu voor het eerst als vast onderdeel ingebracht. Ook de popcornbalie, de popcorner,  is nieuw. Hier zijn niet alleen zoute en zoete verse popcorn te vinden, maar zijn er ook met regelmaat specials, zoals de Salted Caramel. Bovendien staat er een Popchef waar je als bezoeker je eigen creaties kunt laten maken in smaakcombinaties en favoriete toppings, zoals hartige chilipopcorn met Parmezaan en gebakken uitjes of kokospopcorn met browniecrumble en aardbei. Bron: @FoodClicks Bioscoop – Pathé opende onlangs een nieuwe bioscoop in Zwolle met daarin een vaste ‘starbucks on the go’. Het is de eerste vast Starbucks  koffiecorner binnend e bioscoopketen. Daarnaast presenteerde Pathé een nieuw, fris gestyld uitgiftepunt voor popcorn. De Starbucks on the go koffie is eerder beschikbaar geweest in een testomgeving, maar nu voor het eerst als vast onderdeel ingebracht. Ook de popcornbalie, de popcorner,  is nieuw. Hier zijn niet alleen zoute en zoete verse popcorn te vinden, maar zijn er ook met regelmaat specials, zoals de Salted Caramel. Bovendien staat er een Popchef waar je als bezoeker je eigen creaties kunt laten maken in smaakcombinaties en favoriete toppings, zoals hartige chilipopcorn met Parmezaan en gebakken uitjes of kokospopcorn met browniecrumble en aardbei. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht



Nederlander besteedt €1,1 miljard bij koffie- en lunchketens

Onderzoek  – Nederlanders hebben het afgelopen jaar €1,1 miljard besteed bij koffie- en lunchketens in Nederland. De gemiddelde besteding per bezoek lag op €15. Het meest wordt uitgegeven bij lunchrooms zoals Anne&Max, namelijk gemiddeld €28, en het minste bij ketens waar bezoekers voornamelijk eten of drinken afhalen.

Lees bericht

Starbucks opent honderdste locatie in Nederland

Formulenieuws – Woensdag 20 december opent Starbucks een nieuwe locatie in Capelle aan den IJssel. Deze locatie wordt de honderdste locatie van Starbucks in Nederland. De nieuwe vestiging is gelegen in winkelcentrum Koperwiek, een winkelcentrum met meer dan 80 winkels en horecagelegenheden.

Lees bericht


Shell opent tweede Shell Mobility Hub in Rotterdam

Tankstation – Shell opende recent de eerste Shell Mobility Hub in Den Haag, samen met Q-Park Nederland. Deze week werd een tweede geopend aan het Hofplein in Rotterdam. Deze locatie kent geen Shell Café zoals Den Haag, maar heeft wel een Shell Select en een Starbucks. Vooralsnog staan er in totaal 4 hubs gepland, er komen er dus nog twee bij.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid