Personeelslid Spare Rib Express start eigen locatie in Veghel

De nieuwe Spare Ribs Express-locatie in Veghel

Formulenieuws - Spare Rib Express heeft een nieuw bezorgrestaurant geopend in Veghel. De locatie is gevestigd in het Veghelse horecacentrum en gaat gerund worden door een voormalige werknemer.

Volgens Commercieel Manager David Pinedo van Spare Rib Express is het beleid van de formule er tegenwoordig steeds op gericht om personeel een langere loopbaan kunnen aanbieden waarin ze zich kunnen ontwikkelen van keukenmedewerker naar assistent manager,  manager en vervolgens tot franchisenemer. Dat is ook gebeurd met de nieuwe ondernemer in Veghel. Pinedo: “Djimmy heeft in het verleden bij Spare Rib Express Arnhem gewerkt, waardoor hij een voorsprong heeft als het gaat om het onder de knie krijgen van operationele processen.”

Trainingen

Spare Ribs Express zoekt de groei in ondernemers nu veel vaker binnen de eigen medewerkers. Bij een positief advies vanuit de organisatie kunnen wij medewerkers de optie bieden om ook zelf een bezorgrestaurant te starten. Onze franchisenemers kunnen dit traject weer inzetten om personeel gemotiveerd te houden en langer aan zich te binden. “Vanuit het hoofdkantoor begeleiden wij door periodieke trainingen aan te bieden, zodat wij deze medewerkers goed kunnen opleiden”, aldus Pinedo.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek