Peter van Halder Grootverbruik wordt HAK Fresh

Foodservice - Verse groentespecialist Peter van Halder uit Den Bosch, sinds 2017 onderdeel van HAK, gaat met ingang van 1 januari 2020 de naam veranderen in HAK Fresh.

Het bedrijf, dat klanten heeft in de grootverbruik-, out of home- en retailkanalen, ziet de naamsverandering als een logische stap in een proces van innovatie en conceptontwikkeling, zoals die de afgelopen twee jaar heeft plaats gehad bij Peter van Halder. Met de naamsverandering verwacht het bedrijf ook sneller voet aan de grond te krijgen met vers verwerkte groenteconcepten in andere kanalen en markten, waaronder Duitsland en België.

HAK Fresh richt zich met tailormade groenteconcepten en -oplossingen op het verrijken van maaltijden (zoals salades, pizza’s en broodjes) voor een grote diversiteit aan klanten. Arnoud van Os, directeur van HAK Fresh, zegt in een toelichting: “Waar in het verleden vooral de focus lag op sec vers gesneden groentes, worden deze nu voor onze klanten in smaak en toegevoegde waarde verrijkt door middel van technieken als grillen, roosteren, blancheren, marineren en pekelen. En ook vleesvervangers op basis van plantaardige ingrediënten, behoren tot de specialismes van het nieuwe HAK Fresh.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek