Picnic blijft doorgroeien, ook in de nieuwe bezorggebieden


Bezorgservice - Online supermarkt Picnic groeit hard in de nieuwe gebieden die recent zijn toegevoegd aan het bezorgnetwerk. Zorgde eerste de regio Den Haag voor een enorme groei in aantal bezorgers en wagentjes, nu is het de regio Ede, Veenendaal en Bennekom. Zes weken na de start is de bezorgservice al zodanig gegroeid dat over enkele weken twintig wagentjes door de straten zullen rijden om de boodschappen gratis bij de klanten thuis te bezorgen. Picnic laat weten dat de groei verder doorzet. In de regio Ede, Veenendaal en Bennekom zou al sprake zijn van een wachtlijst van mensen die met de bezordienst willen starten. Het aantal wagentjes is als gevolg van de vraag sinds de start verdubbeld naar nu elf elektrische bezorgkarretjes. En het aantal bezorgers is gestegen naar veertig. Niet alleen neemt daarmee de werkgelegenheid in de regio toe, ook lokale ondernemers profiteren van de komst van Picnic. Zo zijn regionale producten als honing van Imkerij de Werkbij uit Veenendaal en bier van de Heidebrouwerij uit Ede speciaal voor de klanten uit dit bezorggebied in het assortiment opgenomen. Bron: @FoodClicks Bezorgservice - Online supermarkt Picnic groeit hard in de nieuwe gebieden die recent zijn toegevoegd aan het bezorgnetwerk. Zorgde eerste de regio Den Haag voor een enorme groei in aantal bezorgers en wagentjes, nu is het de regio Ede, Veenendaal en Bennekom. Zes weken na de start is de bezorgservice al zodanig gegroeid dat over enkele weken twintig wagentjes door de straten zullen rijden om de boodschappen gratis bij de klanten thuis te bezorgen. Picnic laat weten dat de groei verder doorzet. In de regio Ede, Veenendaal en Bennekom zou al sprake zijn van een wachtlijst van mensen die met de bezordienst willen starten. Het aantal wagentjes is als gevolg van de vraag sinds de start verdubbeld naar nu elf elektrische bezorgkarretjes. En het aantal bezorgers is gestegen naar veertig. Niet alleen neemt daarmee de werkgelegenheid in de regio toe, ook lokale ondernemers profiteren van de komst van Picnic. Zo zijn regionale producten als honing van Imkerij de Werkbij uit Veenendaal en bier van de Heidebrouwerij uit Ede speciaal voor de klanten uit dit bezorggebied in het assortiment opgenomen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



‘Picnic-klant bestelt steeds gezondere producten’

Analyse  – Nederlanders kiezen steeds vaker voor gezonde boodschappen als fruit en zuivel. Conference peren, Griekse yoghurt en tropisch fruit behoorden het afgelopen jaar tot de snelste stijgers op het boodschappenlijstje bij Picnic. Dat blijkt uit een analyse van de online supermarkt op basis van bestelgegevens van ruim één miljoen Nederlandse huishoudens.

Lees bericht


Verlies Picnic bijna verdubbeld door investeringen

Bezorging – Onlinesupermarkt Picnic heeft vorig jaar zijn verlies bijna verdubbeld. Het verlies van is vorig jaar gestegen van €114,7 mln naar €208,7 mln. Dat is vooral het gevolg van investeringen in de toekomstige groei van het bedrijf, zegt directeur Michiel Muller.

Lees bericht



Assortiment Foodello inmiddels op 1000 producten

Online supermarkt - Een nieuwe mijlpaal voor online supermarkt Foodello. Hun assortiment omvat inmiddels 1000 restproducten die nog prima in orde zijn op het gebied van kwaliteit en veiligheid, om te verkopen aan consumenten. Foodello heeft als missie het verminderen van voedselverspilling.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid