Picnic gaat naar zevendaagse bezorging


Bezorging – De aankondiging dat het plan er lag was al halverwege vorig jaar naar buiten gekomen, maar vanaf 27 januari gaat online supermarkt Picnic daadwerkelijk als eerste Nederlandse supermarkt ook op zondag boodschappen thuisbezorgen. Na een succesvolle pilot in Utrecht, Ede en Veenendaal brengt de websuper voortaan overal zeven dagen per week de boodschappen gratis aan huis. Picnic verwacht dat de zondaglevering binnen drie weken in alle plaatsen waar Picnic levert, is doorgevoerd. Picnic laat weten dat de websuper het afgelopen jaar duizenden verzoeken van klanten heeft gekregen om op zondag te gaan leveren. “Dagelijks krijgen we diverse mails en berichten op social media met deze vraag, uit alle hoeken van het land”, aldus medeoprichter van Picnic Michiel Muller. "Men vindt het fijn om op zondagavond al de weekboodschappen in huis te hebben." Hij verwacht voor de levering op zondag zo’n 15 procent meer runners en shoppers nodig te hebben de komende tijd. Bron: @FoodClicks Bezorging – De aankondiging dat het plan er lag was al halverwege vorig jaar naar buiten gekomen, maar vanaf 27 januari gaat online supermarkt Picnic daadwerkelijk als eerste Nederlandse supermarkt ook op zondag boodschappen thuisbezorgen. Na een succesvolle pilot in Utrecht, Ede en Veenendaal brengt de websuper voortaan overal zeven dagen per week de boodschappen gratis aan huis. Picnic verwacht dat de zondaglevering binnen drie weken in alle plaatsen waar Picnic levert, is doorgevoerd. Picnic laat weten dat de websuper het afgelopen jaar duizenden verzoeken van klanten heeft gekregen om op zondag te gaan leveren. “Dagelijks krijgen we diverse mails en berichten op social media met deze vraag, uit alle hoeken van het land”, aldus medeoprichter van Picnic Michiel Muller. "Men vindt het fijn om op zondagavond al de weekboodschappen in huis te hebben." Hij verwacht voor de levering op zondag zo’n 15 procent meer runners en shoppers nodig te hebben de komende tijd. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



‘Picnic-klant bestelt steeds gezondere producten’

Analyse  – Nederlanders kiezen steeds vaker voor gezonde boodschappen als fruit en zuivel. Conference peren, Griekse yoghurt en tropisch fruit behoorden het afgelopen jaar tot de snelste stijgers op het boodschappenlijstje bij Picnic. Dat blijkt uit een analyse van de online supermarkt op basis van bestelgegevens van ruim één miljoen Nederlandse huishoudens.

Lees bericht


Verlies Picnic bijna verdubbeld door investeringen

Bezorging – Onlinesupermarkt Picnic heeft vorig jaar zijn verlies bijna verdubbeld. Het verlies van is vorig jaar gestegen van €114,7 mln naar €208,7 mln. Dat is vooral het gevolg van investeringen in de toekomstige groei van het bedrijf, zegt directeur Michiel Muller.

Lees bericht



Assortiment Foodello inmiddels op 1000 producten

Online supermarkt - Een nieuwe mijlpaal voor online supermarkt Foodello. Hun assortiment omvat inmiddels 1000 restproducten die nog prima in orde zijn op het gebied van kwaliteit en veiligheid, om te verkopen aan consumenten. Foodello heeft als missie het verminderen van voedselverspilling.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid