Picnic start ook in Nijmegen

Websuper - Online supermarkt Picnic breidt uit naar het oosten van het land en begint in Nijmegen. Medio april rijden de elektrische wagentjes voor het eerst uit om in de Gelderse stad boodschappen aan huis te bezorgen.

De uitbreiding naar Nijmegen is onderdeel van de landelijke uitrol van Picnic, dat recent van start ging in Amsterdam en ook bezorgt in Utrecht, Amersfoort, Rotterdam en omliggende steden. “Dit is de eerste stap voor Picnic in het land van Maas en Waal en dan is het extra mooi om in een van de oudste steden van Nederland klanten blij te mogen gaan maken”, aldus mede-oprichter van Picnic Michiel Muller.

 

Registreren in app

In totaal gaat het om ruim 93.700 nieuwe huishoudens die van de websuper gebruik kunnen maken. De websuper gaat van start met 8 bezorgwagentjes en 20 bezorgers. In de maanden na de start moet dit gegroeid zijn naar 15 bezorgwagentjes en 60 bezorgers. “Door eerdere lanceringen weten we inmiddels dat er veel belangstelling is in steden waar we starten”, zegt Muller. “Hoe eerder mensen de app downloaden en zich inschrijven, hoe eerder ze aan de beurt zijn.” Picnic is inmiddels begonnen met het werven van personeel in Nijmegen.

Auteur: Martijn Louws